Investeringsejendomme - Ejendomme at investere i

– Fra Imbro

Hvad er investeringsejendomme?

Investeringsejendomme er ejendomme, som der investeres i med henblik på at tjene penge og øge sin formue. Afkastet kommer kort sagt ved at have flere indtægter på huslejen, end udgifter forbundet med at drive ejendommen. Investeringsejendomme er kendt for værende sikre investeringer, som generelt giver et stabilt og højt afkast.

Investeringsejendomme

Investeringsejendomme er en særdeles attraktiv og fornuftig investeringsform, hvis du ønsker et sikkert og stabilt afkast. Hos Imbro kan vi guide dig med investering i ejendomme og vi giver de absolut bedste forudsætninger i hele Danmark, hvor vi har stor erfaring og et mangeårigt kendskab til markedet og til de byer, vi har projekter i.

Vi hjælper dig gerne med at finde den helt rigtige investeringsejendom, og garanterer kompetent og professionel hjælp hele vejen igennem.

Investeringsejendomme i hele Danmark

Find den helt rette investeringsejendom med Imbro.

Hos Imbro har vi et løbende udbud af investeringsejendomme placeret i en lang række attraktive byer rundt i hele Danmark.

Vi har investeringsejendomme i alt fra store byer som Århus i Østjylland, Kolding i Syddanmark til Vejle i Trekantområdet og Herning i Midtjylland. Kort sagt, og flere typer af investeringsejendomme fra vækstområder i hele landet.

Investeringsejendomme er en eftertragtet investeringsform

Mange ser investeringsejendomme som en sikker investering – og med god grund. Den stigende befolkningsudvikling, i især de større byer, gør, at det er blevet særligt eftertragtet og attraktivt at investere i ejendomme.

Alle vores investeringsejendomme er enten nyopførte eller totalrenoverede ejendomsprojekter i primært boligudlejningsejendomme eller dagligvarehandel. Dermed undgår vi faldgruberne ved at tilbyde investering i udviklingsprojekter, som først står klar om flere år og du opnår en god investering.

Find din næste investeringsejendom i dag

Mange har øjnet muligheden for et både betydeligt og stabilt afkast, som investeringsejendomme kan give.

At finde de rigtige investeringsejendomme kræver dog branchekendskab og erfaring. Hos Imbro har vi arbejdet med køb og salg af ejendomme i mere end 20 år. Vi hjælper både privatpersoner, institutioner og virksomheder med at skabe en sund økonomi med stabile afkast.

Ved køb hos Imbro, vil du typisk få en ejerandel i den pågældende investeringsejendom på 10%. Minimumsbeløbet for en enhed vil typisk starte fra kr. 750.000 og opefter.

Du har mulighed for både at investere som privat eller fra dit selskab, fx holdingselskab, ApS eller A/S.

Undgå negativ rente og se din formue vokse

I dag har vi en situation, hvor udbuddet af likviditet er stort. Det betyder, at prisen på likviditet falder. Derfor oplever vi rekordlave renter – og i mange tilfælde sågar negative renter eller minus renter, om man vil.

At have sin formue eller opsparing stående i banken er derfor en dårlig forretning. Her vil den nemlig kun blive mindre værd. Her kan ejendomme være et fornuftigt alternativ til at opnå et stabilt og solidt afkast.

Investeringsejendomme gjort nemt

Som en full-service ejendomsadministrator gør vi det nemt for dig at komme i gang med at investere i ejendomme.

Vi sørger for den løbende drift af ejendommene, og varetager alle administrative opgaver, fx regnskab, budgetter, huslejeadministration, kommunikation med lejere/vicevært mm. Med andre ord står vi for alt besværet med både det juridiske, praktiske og økonomiske i din investering.

At vælge os som din ejendomsadministrator giver dig sikkerhed og tryghed og frigiver tid til, at du kan koncentrere dig om det, du er god til, så vi kan tage os af det, vi er gode til.

Få et hurtigt overblik over, hvilke investeringsejendomme vi lige nu kan tilbyde, ved at trykke på en by nedenfor.

Kontakt os endelig for en nærmere drøftelse af dine muligheder.

Attraktive områder for investeringsejendomme

KONTAKT

Imbro A/S
Lille Torv 6
8000 Aarhus C
Tlf. 53 53 65 82
E-mail lt@imbro.dk
CVR: 38395793

HOLD DIG OPDATERET

Få automatisk besked når vi udbyder nye projekter.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Se projekterZero2