Om Imbro

Vi elsker mursten…

Om Imbro

og sol…

Om Imbro

og vind

Vi er syv gæve medarbejdere hos Imbro A/S, der hver dag arbejder for din investering. Vi har til huse i en sachsisk renæssanceejendom midt på Store Torv i hjertet af Aarhus. Vi har specialiseret os i at udbyde ejendomsprojekter til semiprofessionelle og professionelle investorer, der ønsker at investere passivt i udlejningsejendomme med lav risiko og stabile afkast. Vi forstår, at vores investorer ønsker stor sikkerhed og gennemsigtighed. Det forpligter – og derfor har vi en række krav til de projekter vi udbyder.

Læs også: Imbro gør ejendomsinvestering nemt

Kravene der stilles er bl.a. at ejendommene der udbydes, senest 12 måneder efter vi har udbudt projektet, står færdigbyggede, er i drift og fuldt udlejede. Som investor skal du først overføre det fulde beløb når selskabet har overtaget ejendommen nøglefærdig og fuldt udlejet. Vi udbyder ikke byggeprojekter, men derimod ejendomsprojekter der allerede er færdigudviklet og i drift. Dermed påtager man sig som investor ingen risiko i hverken byggeprocessen eller den første del af udlejningsprocessen.

OBS: Imbro er registreret hos Finanstilsynet

Ledelsen og samarbejdspartnere bag Imbro A/S har mange års erfaring inden for køb af ejendomme, finansiering, administration, udlejning, og alle de andre facetter, der skal til for at skabe attraktive ejendomsinvesteringer. Derfor udbyder vi ikke projekter som vi ikke allerede har opnået finansieringstilsagn på og som ikke indenfor få måneder er bygget og fuldt udlejet.

Læs mere om investering i fast ejendom.

Vores koncept

Vores koncept er enkelt. Vi køber boligudlejningsejendomme, driver dem med en all inclusive-løsning og sælger dem efter 10-15 år. I denne periode kan du som investor forvente et afkast af din investerede kapital på mellem 10-15% om året, alt efter hvilket projekt det drejer sig om. Der er dermed tale om passiv investering hvor du ikke behøver bøvle med hverken udlejning, regnskab, drift, vedligehold eller nogle af de mange andre opgaver, der er forbundet med at drive en udlejningsejendom. Afkastet kommer ved at have højere indtægter fra huslejen, end man har udgifter på at drive selskabet. Vi har hovedsagligt fokus på boligudlejningsejendomme med mellem 15-25 lejemål pr. selskab så vi opnår størst mulig spredning på indtægtskilderne. Samtidig ønsker vi dog heller ikke, at projekterne bliver for store, hvilket sikrer, at du typisk kan komme med i vores projekter for et minimumsindskud på kr. 750.000.

Finanstilsynet

Imbro A/S er registreret hos Finanstilsynet som forvalter af alternative investeringsfonde.

Hvorfor er det vigtigt at eje mindst 10%?

Som selskabsinvestor kan du med fordel investere i 10% eller mere, hvilket giver dig en stor skattefordel. Ejer du som selskabsinvestor mindst 10% vil udbytterne fra investeringen være skattefri. Samlet set vil du normalt skulle betale over det dobbelte i skat, hvis du ejer mindre end 10%.

Holdet bag Imbro

Imbro A/S består af et hold specialister med hver sit fokusområde. Lars Thomsen, er direktør, stifter og partner og har arbejdet med køb og salg af ejendomme i over 20 år. Et stort netværk samt et dybdegående kendskab til branchen er altafgørende for, at være i stand til at vælge de gode projekter, der er i markedet. Carsten Madsen er også partner og han er statsautoriseret revisor. Carsten har tidligere siddet i bestyrelsen for et børsnoteret ejendomsselskab. Han er samtidig ejer og stifter af SPI – Administration (Sustainable Power Invest), som administrerer over 100 selskaber indenfor investeringer i sol og vind. Han har ansvaret for udarbejdelse af budgetter og regnskaber.

Vores største fokus er, at skabe tryghed og gennemskuelighed for vores investorer. Hos os er der ingenting, der står med småt, og når ejendommene sælges igen, går hver en krone til vores investorer. Vores udbudsmateriale er overskueligt og skrevet i let forståeligt sprog, som henvender sig til både den erfarne såvel som den nye investor, der ønsker at placere sine penge for første gang i ejendomme.

Lars
Thomsen

DIREKTØR / PARTNER
lt@imbro.dk
+45 5353 6582

Carsten B.
Madsen

PARTNER & STATSAUT. REVISOR
cm@imbro.dk
+45 3033 4489

MICHAEL BUSCK

SENIOR CONTROLLER
mb@imbro.dk
+45 3122 9430

Frida
Thaisen

SENIOR CONTROLLER
ft@imbro.dk
+45 5362 0185

BRUG
FOR
HJÆLP?

VI SIDDER KLAR

Esben Slot
Sørensen

MARKETING MANAGER
es@imbro.dk
+45 5350 1156

THOMAS MADSEN

THOMAS MADSEN

INVESTERINGSCHEF

THOMAS N.
MADSEN

INVESTERINGSCHEF
tm@imbro.dk
+45 5356 4415

SUSAN MERCAN

CONTROLLER
susan@imbro.dk
+45 5353 2634

KONTAKT

Imbro A/S
Store Torv 7, 1.
8000 Aarhus C
Tlf. 53 53 65 82
E-mail lt@imbro.dk
CVR: 38395793

HOLD DIG OPDATERET

Få automatisk besked når vi udbyder nye projekter.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Se projekterZero2