Sådan får du afkast af din ejendomsinvestering

Se hvordan du får afkast på din investering med Imbro

Få afkast af din ejendomsinvestering

Investering i ejendomme er generelt meget sikre investeringer, og bør derfor også indgå som en væsentlig del i din pensionsopsparing og/eller formuepleje.

Særligt pga. den tiltagende urbanisering, både i Danmark samt i resten af verden, må ejendomsinvestering, særligt i byområder, betragtes som en særdeles sikker investeringsform. Du er med en ejendomsinvestering sikret en stabil indtægtskilde og en sikker fremtidig investering.

Imbro hjælper dig til en god investering

Ejendomsinvestering kan dog være svært og komplekst at komme i gang med hvis man er ny inden for denne investeringsform. Mange bliver også skræmt væk ved tanken om at skulle agere vicevært i ejendommen, og samtidig stå med al juraen, udlejningen mv.

Læs også: Lær at investere i ejendomme

Heldigvis er der hjælp at hente hvis du gerne vil i gang med ejendomsinvestering, men ikke orker alt bøvlet. Hos Imbro har vi nemlig et simpelt koncept: vi køber boligudlejningsejendomme og sælger dem efter 5-10 år. I den periode står vi for alt det besværlige. Vi tager os med andre ord af både udlejning, regnskab, drift og hvad der ellers måtte være af opgaver i forbindelse med at drive en udlejningsejendom.

Afkast ved ejendomsinvestering gennem Imbro

I perioden fra du investerer i en af boligudlejningsejendommene til vi sælger den, vil du som investor kunne forvente et afkast af din investerede kapital på op til 10-15% om året. Alt afhængig af hvilke projekt det drejer sig om.

Afkastet kommer grundlæggende ved at have flere indtægter på huslejen, end der er udgifter forbundet med at drive selskabet. Vi beskæftiger os primært med boligudlejningsejendomme med mellem 7 og 30 lejemål pr. selskab. På den måde opnås størst mulig spredning på indtægtskilderne.

Bliv klogere på: Investering i fast ejendom

Ved ejendomsinvestering gennem Imbro får du som investor ikke kun afkast af din indskudte kapital, men samtidig også et afkast på den finansierede del af ejendommen. Det betyder, at det årlige afkast af den investerede kapital typisk ligger på ca. 7-12% uden værdistigninger – alt efter beliggenhed og drift.

Hele dit samlede afkast realiseres først den dag, ejendommen sælges. Du vil dog i tiden frem mod salget, efter al sandsynlighed, have modtaget udbytte løbende.

Vi er eksperter

Med ejendomsinvestering gennem Imbro er du sikret et stabilt afkast kombineret med en lav risiko. Vi er eksperter i ejendomsinvestering, og vores hold består udelukkende af specialister inden for området.

Vores store netværk og indgående kendskab til branchen gør os desuden i stand til at se og vælge de bedste projekter i markedet.

Gennemsigtighed er vigtigt

For Imbro er gennemsigtighed altafgørende. Vi ønsker at vores kunder og investorer skal føle sig sikre og trygge. Hos os er der derfor ingenting, der står med småt, og når ejendommene sælges, går hver en krone til investorerne.

Vi gør desuden en dyd ud af at beskrive vores projekter på en overskuelig og let forståelig måde, så både den erfarne og knap så erfarne investor, kan være med.

Vil du have afkast på din ejendomsinvestering? Kontakt os!

Ønsker du at placere dine penge i ejendomme, måske endda for første gang? Så tøv ikke med at kontakte os og lad os hjælpe dig med din næste investering. Du kan se alle de projekter, vi udbyder til ejendomsinvestering her, og søger du investeringsejendomme i specifikke områder/byer, har vi en oversigt her.

KONTAKT

Imbro A/S
Lille Torv 6
8000 Aarhus C
Tlf. 53 53 65 82
E-mail lt@imbro.dk
CVR: 38395793

HOLD DIG OPDATERET

Få automatisk besked når vi udbyder nye projekter.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Se projekterZero2