Finanstilsynet

Imbro A/S er registreret hos Finanstilsynet som forvalter af alternative investeringsfonde (FAIF)

En god tommelfingerregel

Når du overvejer, at investere i alternative investeringsfonde, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i produktet og de potentielle risici, der er forbundet med investeringen.

 

Vi anbefaler, at du gennemgår projektmaterialet med din revisor eller anden økonomisk rådgiver, for at sikre dig, at investeringen matcher din økonomi og din generelle livssituation. Vær i den forbindelse opmærksom på, at din bankrådgiver ikke er en uvildig rådgiver i investeringssammenhæng, da han/hun højst sandsynlig vil guide dig i retning af bankens egne finansielle produkter.

 

Hold dig til investeringsudbydere, der som minimum er registreret hos Finanstilsynet. Dermed sikrer du dig overvågning af tærskelværdierne jf. §6, stk. 1, nr. 1-2, i Lov om forvaltere af alternative investeringsfonde og overholdelse af PRIIP forordningens regler.

 

Du bør være varsom med at investere i projekter, hvor det ikke tydeligt fremgår, hvad udbyderen har gjort for at imødekomme Finanstilsynets krav. Vi anbefaler som minimum, at du kun benytter udbydere, der er registreret som forvalter af alternative investeringsfonde i Finanstilsynets virksomhedsregister. 

Imbro er registreret hos Finanstilsynet

Der kommer hele tiden nye udbydere af ejendomsprojekter på markedet, så det kan være svært for en ny investor at gennemskue, om de har erfaring indenfor gennemførelse og administration af ejendomsprojekter.

 

Imbro A/S er registreret hos Finanstilsynet (FT nr. 23170) som forvalter af alternative investeringsfonde (FAIF) og lever op til de krav som nævnt i Lov om forvaltere af alternative investeringsfonde m.v. § 9, stk. 1 jf. dette link. De projekter Imbro tilbyder og fremtidigt udbyder bliver alternative investeringsfonde (AIF).

 

Imbro A/S må som registeret FAIF kun markedsføre andele i vores fonde (AIF’er) overfor professionelle og semiprofessionelle investorer, jf. § 5 stk. 4 og 5, i FAIF-loven. Professionelle investorer kan være pensionskasser, større virksomheder o.l. Semiprofessionelle investorer er detailinvestorer, som investerer for minimum 100.000 euro, og som erklærer, at de er indforstået med de risici, der er forbundet med den påtænkte forpligtelse eller investering.

KONTAKT

Imbro A/S
Lille Torv 6
8000 Aarhus C
Tlf. 53 53 65 82
E-mail lt@imbro.dk
CVR: 38395793

HOLD DIG OPDATERET

Få automatisk besked når vi udbyder nye projekter.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Se projekterZero2