Aktier eller ejendomme?

Hvor får jeg det bedste og mest stabile afkast?

Tid til gevinsthjemtagning og ændret investeringsstrategi?

Det seneste stykke tid har der været nervøsitet i aktiemarkederne. De fleste index balancerer omkring All Time High og har bare det sidste halve år givet store gevinster til investorerne. Som fornuftig investor bør du overveje, at hjemtage nogle af gevinsterne og placere disse midler i noget mindre volatilt, som giver et mere stabilt afkast.

Investering i ejendomme giver et fantastisk afkast

En investering i fast ejendom giver lige nu et fantastisk afkast i forhold til risikoen. Da afkastet samtidig kan udloddes som kontante udbytter, mærker du lynhurtigt en direkte formueforøgelse. Hos Imbro kommer dette afkast kun af driften og ikke værdistigninger. Vi budgetterer med 0% i værdistigninger, hvilket dybest set vil være unormalt over en 10 til 20-årig tidshorisont. Derfor vil en evt. værdistigning kun forbedre afkastet yderligere.

Læs mere: Sådan får du afkast af din ejendomsinvestering

Vi mener derfor, at investering i ejendomme outperformer alle andre alternative investeringer på markedet. Grunden er, at man med de historisk lave renter kan finansiere sig til et afkast, der er langt højere end markedskravet. Køber du en investeringsejendom uden finansiering får du typisk et afkast på mellem 3 og 5%. Finansierer du til gengæld ejendommen gennem 70% i realkredit og 30% i egenkapital, får du typisk et afkast på mellem 10 og 13%. Dette kan lade sig gøre fordi afkastet på investeringsejendomme er betydeligt højere end den rente du finansierer dem til – du kan med andre ord tjene penge på at låne penge da startafkastet på ejendomme er væsentlig højere, end den rente du kan låne til, jf. grafen herunder.

Klare fordele ved at investere hos Imbro A/S

Når du vælger, at investere i ejendomme gennem Imbro så får du en række klare fordele.

  • Du får mulighed for at investere i en større ejendom, da du puljer din investering sammen med andre investorer.
  • Vores projekter har en størrelse der gør det overkommeligt, at eje 10% af selskabet hvilket ydermere gør de høje udbytter skattefrie.
  • Vores projekter er under 100 mio. kroner, hvilket gør, at du ikke skal betale løbende skat af ejendommen for at finansiere den såkaldte Arnepension.
  • De fleste af vores projekter er uden hæftelse og belaster dermed ikke din balance over for din bank, hvis du i en eller anden situation har brug for at låne penge.
  • Alle vores projekter er finansieret med mindst 50% i fast rente, hvilket giver en stor sikkerhed mod rentestigninger.

KONTAKT

Imbro A/S
Lille Torv 6
8000 Aarhus C
Tlf. 53 53 65 82
E-mail lt@imbro.dk
CVR: 38395793

HOLD DIG OPDATERET

Få automatisk besked når vi udbyder nye projekter.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Se projekterZero2