Imbro Zero2 – Bæredygtig investering

Få tilsendt udbudsmaterialet ved at udfylde formularen herunder.
Eller scroll ned og læs mere.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

CO2-negativ investering

En Imbro Zero2 investering fortrænger mere CO2 end den udleder

11,3% afkast

Som investor kan du se frem til et årligt estimeret afkast på 11,3%

h

Solid erfaring

Flere end 140 investeringsprojekter i vedvarende energi

CO2-negativ investering

Morgendagens investorer forventer mere af sine investeringer end blot gunstige afkast. Investeringen skal give mening på et højere plan.

Dét er ganske enkelt grundfilosofien bag Imbro Zero2.

Når du investerer via vores bæredygtighedsfond er din formue med til at skubbe verden i en bedre retning, eller som minimum ikke at påvirke den i negativ retning. Samtidig giver din investering et sikkert og stabilt afkast.

Det synes vi er både fornuftigt og samfundsansvarligt uden at det bliver ren filantropi.

Fonden genererer afkast ved at pulje investeringer i klimavenlige udlejningsejendomme med investeringer i vedvarende energianlæg – primært vindmøller og solcelleparker.

Det her er en bæredygtig investering, der ikke alene er CO2-neutral, den er CO2-negativ. Fondens samlede investerings­portefølje fortrænger med andre ord mere CO2 end den udleder.

Hele 11,3% i afkast

Tag ikke fejl – vi gør ikke det her for at være woke. Vi gør det for at skabe øgede afkast af din investering i fremtiden.

For 750.000 kr. kan du komme med i investeringen, der har et årligt estimeret afkast på 11,3% før skat, hvoraf 4,1% udloddes som udbytte til investorerne, mens resten af det opsparede overskud anvendes til geninvesteringer.

Imbro Zero2 A/S henvender sig til semi-professionelle og professionelle investorer og scorer 4, som er en middel risikoklasse på den summariske risikoindikator, som det også fremgår af ‘Dokument med central information‘.

Læs om alle fordelene ved at udfylde formularen herunder.

Se projekterZero2