Investering i fast ejendom

Få et højt og stabilt afkast

Investering i fast ejendom er populært

Ejendomsinvestering er inden for de seneste år blevet en meget populær investeringsform. En af årsagerne til det er, at mange ønsker en passiv indkomst med et højt og stabilt afkast uden at skulle løbe en stor risiko, som man f.eks. typisk gør ved aktier og andre værdipapirer.

Investering i ejendom kan dog være en særdeles kompleks beslutning, hvor man må tage flere forhold i betragtning. Mange glemmer f.eks. at der i ejendomsinvestering er mange juridiske forhold, som man skal have styr på, fx i forbindelse med lejekontrakt til eventuelle lejere af ejendommen.

Derudover skal man huske, at man som ejer af en ejendom, har ansvaret for, at vandhanen virker og at toilettet ikke løber. Du er altså ikke kun ejendomsinvestor, men sådan set også vicevært.

Ejendomsinvestering gjort nemt af Imbro

Overstående behøver dog ikke altid nødvendigvis være tilfældet. Du har nemlig også mulighed for, når du vælger at investere i ejendomme, at gøre brug af en full-service ejendomsadministrator, som dermed tager sig af mange af de komplekse og besværlige opgaver.

Når man investerer i en eller flere ejendomme ved hjælp af en ejendomsadministrator, tager denne sig typisk af både udlejning, regnskab, drift og hvad der ellers måtte være forbundet med at eje og drive en udlejningsejendom. Med andre ord sørger administratoren for både praktiske, juridiske og kontraktmæssige forhold på dine vegne. Det er sådan vi gør det hos Imbro, og du kan læse mere om hvordan vi gør det nemt for dig her.

En anden væsentlig fordel ved at deltage i en ejendomsinvestering er, at man ofte vil kunne investere med ingen eller en meget lav hæftelse.

Investering af pensionsmidler i fast ejendom

Det er ikke kun private midler, selskabsmidler og virksomhedsordningen som kan anvendes til investering i ejendomme – det kan dine pensionsmidler også.

Investering i fast ejendom kan være et rigtig fornuftigt alternativ eller supplement til den traditionelle pensionsopsparing. Mange har et ønske om, at optimere pensionsopsparingen og få så højt et afkast som muligt, og her kan ejendomsinvestering være en god mulighed.

Læs også: Lær at investere i ejendomme

Indbetaling til pensionsordning er den mest almindelige måde at spare op på i Danmark, og den metode som flest danskere benytter. Mange begynder dog at kigge andre veje, og med god grund. Højere beskatning af pensionsmidler samt diverse modregningsordninger er nemlig et kendt træk for politikerne, når der mangler penge. Mange begynder derfor at tænke alternative veje at investere pensionsmidlerne, og her er særligt ejendomsinvestering en profitabel vej at gå.

Få mere ud af dine pensionsmidler ved ejendomsinvestering

Ejendomsinvesteringer har nemlig vist sig, over tid, at være den mest rentable vej at gå, hvis man ønsker en stabil formueforøgelse. Og med et forholdsvis lavt minimumsinvesteringskrav, kan de fleste være med. Ofte vil det dog være at fortrække, at eje mindst 10% af ejendommen, idet man her opnår en skattefordel, da udbytterne fra investeringen bliver skattefri.

For mange handler det dog ikke kun om det stabile og positive afkast der er ved ejendomsinvestering, men også om i højere grad selv at have indflydelse på, hvordan ens penge investeres samt en større frihed og selvstændighed i investeringen.

Ønsker du at komme i gang med ejendomsinvestering i fast ejendom, enten med private midler, med pensionsmidler eller andet, kan du med stor fordel se vores projekter til ejendomsinvestering her – eller tage kontakt til en ejendomsadministrator og høre mere om dine muligheder.

KONTAKT

Imbro A/S
Lille Torv 6
8000 Aarhus C
Tlf. 53 53 65 82
E-mail lt@imbro.dk
CVR: 38395793

HOLD DIG OPDATERET

Få automatisk besked når vi udbyder nye projekter.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Se projekterZero2