Bange for inflation?

Inflationssikret ejendomsinvestering er løsningen

Dobbelt jackpot ved at investere i ejendomme

Hvis du har din formue stående i kontanter så er én ting sikker: Stigende inflation og minusrenter udhuler din opsparing. Mange banker sænker indlånsrenten på erhvervskonti pr. 3. januar 2022 til minus 1,1%. Og med udsigt til en inflation på 6-7%, mister du således op til 8% af din kontante formue.

Men vi har løsningen: Investering i ejendomme er en inflationssikker investering. Lejen bliver nemlig reguleret med inflationsniveauet, også kaldet nettoprisindekset, så alt andet lige bør en ejendom stige med det samme, og derved beholde sin nutidsværdi.

Samtidig har vi stadig meget lave renter, hvilket betyder, at du får dobbelt jackpot ved at investere i ejendomme lige nu. Din restgæld bliver udhulet af den stigende inflation samtidig med, at lejen stiger med 3 til 4%. Der er ingen tvivl om, at hvis inflationen fortsætter kommer renterne til at stige. Hvor meget, kan man naturligvis kun spå om, men der er ikke noget der indikerer, at de stiger væsentligt, men bare 1% kan også betyde meget for din kommende ejendomsinvestering.

Investér i færdigopførte ejendomme

Hvis du investerer i ejendomsprojekter, der først er færdigopført om et år, løber du en risiko for, at renten er steget når lånene skal hjemtages. Hvis du derimod investerer i noget, der er færdigopført og fuldt udlejet, kan du som nævnt få ”dobbelt jackpot” lige nu. Samtidig har du sikkerhed for, at lejemålene er udlejet til den rigtige leje.

Vores seneste projekt i Børkop lever lige præcis op til disse kriterier. Der er tale om nyopførte lejligheder, der er fuldt udlejet og klar til overtagelse. Du kan se projektet ved at følge linket her ‘Børkop‘. Eller udfyld formularen herunder, så får du investeringsmaterialet direkte i din indbakke.

Der er få andele tilbage så du kan stadig nå at undgå en formueforringelse.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Se projekterZero2