Lær at investere i ejendomme

Bliv klogere på hvad vi kan gøre for dig.

Så let er det – Lær at investere i ejendomme

Der er mange gode grunde til at investere sine penge fremfor kun at opspare dem. En af de væsentligste grunde er, at du med en investering arbejder hen mod et mål, som typisk er enten at fremtidssikre din økonomiske uafhængighed eller forbedre din livskvalitet når du fx går på pension. En anden god grund er, at du med en investering potentielt set tjener penge døgnet rundt og dermed opnår det man kalder for en passiv indkomst.

Særligt investering i fast ejendom har vist sig at være et fornuftigt og sundt alternativ eller supplement til aktieinvestering. Det skyldes bl.a. at man ved ejendomsinvestering er sikret et stabilt og sikkert afkast uden store udsving.

Læs også: Sådan får du afkast af din ejendomsinvestering

Let at lære at investere i ejendomme

De fleste tror dog, at det kræver en uforholdsmæssig stor formue at komme i gang med ejendomsinvestering. Men det er faktisk ikke tilfældet. Tværtimod er det muligt at komme i gang med et beløb, hvor de fleste kan være med. Typisk kan du komme med i et investeringsprojekt for 750.000 kr.

Mange tror også fejlagtigt, at ejendomsinvestering kun er for erfarne investorer, og dermed næsten umuligt at komme i gang med hvis man er uerfaren. Det er ofte frygten for at stå med udlejning af ejendommen (og alt juraen som her hører sig til) samt vedligehold, der skræmmer folk væk. Og med god grund. Det kan nemlig være både besværligt og tidskrævende at stå med.

Slip for al besværet ved ejendomsinvestering

Det er dog muligt at investere i ejendomme og samtidig slippe for begge dele – nemlig ved at vælge at investere via et investeringsselskab som Imbro. Her tager vi os nemlig af alt det besværlige og bøvlede, som fx udlejning, administration og jura. Med andre ord så gør vi det nemt for dig at komme i gang med ejendomsinvestering.

Ved investering i en ejendom gennem et investeringsselskab, investerer du et beløb, som er langt mindre end hvad byggeprojektet koster. Typisk er der tale om en ejerandel på 10%, da du dermed har mulighed for at få udbetalt skattefrit udbytte.

Vi har altid en række boligprojekter klar, som du kan vælge at investere i. Vi er eksperter inden for ejendomsinvestering, og kan derfor hjælpe dig med, hvad der vil være den bedste investeringsmulighed for lige netop dig.

God mulighed for førstegangsinvestorer

Er du førstegangsinvestor, og vil du gerne med på investeringsbølgen er investering i ejendomme gennem Imbro en oplagt mulighed. Her får du nemlig en lav risiko kombineret med et stabilt og højt afkast.

Hos Imbro gør vi desuden meget ud af, at der er gennemsigtighed i alt hvad vi foretager os. Da vi ved, at flere af vores kunder er førstegangsinvestorer, er det vigtigt for os, at vi kommunikerer klart og tydeligt, i et sprog, som alle kan forstå.

Se vores investeringsejendomme i forskellige byer.

Ejendomsinvestering med lav risiko

En anden fordel ved ejendomsinvestering gennem Imbro, som i høj grad også tiltaler førstegangsinvestorer, er, at vi altid vælger investeringsejendomme med absolut lavest mulige risici. Der er med andre ord ikke tale om udviklingsprojekter, men derimod solide ejendomsprojekter som allerede fra første dag giver et solidt afkast.

Se projekterZero2