Investeringsejendomme i Nordsjælland

– Fra Imbro

Er du på udkig efter attraktive investeringsejendomme i Nordsjælland eller generelt investeringsejendomme på Sjælland med gode muligheder for et højt og stabilt afkast? Så kan vi hjælpe dig. Hos Imbro udbyder vi ejendomsprojekter i hele Danmark, herunder naturligvis også Nordsjælland. Fælles for alle vores ejendomsprojekter er, at de er nyopførte og totalrenoverede, så du undgår de faldgruber der kan være ved udviklingsprojekter.

Vi udbyder hele tiden nye investeringsejendomme, så hold løbende øje med vores hjemmeside, så du undgår at misse en god investeringsmulighed.

Ejendomsinvestering er den sikreste investeringsform

Når det handler om at investere sine penge, er der flere muligheder. De mest gængse er aktier, obligationer og naturligvis ejendomme. Investeringsejendomme den mest sikre måde at tjene penge på, da fast ejendom ikke svinger i værdi på samme måde som eksempelvis aktier.

Det er dog ikke helt ligegyldigt, hvilke investeringsejendomme, du investerer i. At finde de rette investeringsejendomme, hvor mulighederne for et stabilt og højt afkast er gode, kræver branchekendskab og flere års erfaring. Den erfaring har vi hos Imbro. Vi er eksperter i at finde de mest rentable ejendomsprojekter, og garanterer kompetent og professionel rådgivning hele vejen igennem. Lyder det som noget for dig, så start med at skriv dig op til vores nyhedsbrev, eller tag kontakt til os direkte.

Hvorfor vælge en investeringsejendom i Nordsjælland?

Der er flere gode grunde til at investere i ejendomme i Nordsjælland. Den primære er, at Nordsjælland er i vækst. Særligt Hillerød er inden for de seneste år blevet Nordsjællands hovedstad og kraftcenter med stigende befolkningstilvækst og mange virksomheder. Det skyldes ikke mindst byens centrale placering og aktive erhvervsliv.

Gennem årene har Nordsjælland tiltrukket mange virksomheder. Blandt de mest prominente er Novo Nordisk, Biogen og Foss. Den øgede vækst og interesse for Nordsjælland skyldes ikke mindst den meget højtuddannede arbejdskraft, der er at finde i området.

Hele Nordsjælland oplever dog en pæn vækst i både job og indbyggertal, og der er store udviklingsplaner i sigte – ikke mindst i forhold til infrastrukturen. Potentialet er derfor stort og afkastet fra ejendomme er ofte højere end i København.

For dig som kommende ejendomsinvestor, er det alt sammen gode nyheder. Jobvækst og vækst i antallet af arbejdspladser, er nemlig lig med en høj befolkningstilvækst. Og når befolkningstilvæksten stiger, stiger efterspørgslen på boliger også. Det betyder bl.a. at risikoen for at udlejningsejendomme står tomme, er meget lille.

Få direkte besked om nye investeringsejendomme i Nordsjælland

De positive prognoser og fremtidsudsigter for væksten i Nordsjælland gør, at mange har fået øjnene op for de muligheder, der ligger i investeringsejendomme i Nordsjælland. Der er derfor rift om at få del i de bedste investeringsprojekter. Det betyder, at du skal være hurtig, når vi udbyder nye projekter.

Vi anbefaler derfor, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev nederst på siden. Så får du nemlig automatisk besked, når vi udbyder nye investeringsejendomme i Nordsjælland.

Attraktive områder for investeringsejendomme

Fyn ⋅ JyllandSjælland

Aalborg ⋅ HerningHolstebroHorsensIkastKoldingKøbenhavnOdenseRingstedRoskilde ⋅ VejleÅrhus 

KONTAKT

Imbro A/S
Store Torv 7, 1.
8000 Aarhus C
Tlf. 53 53 65 82
E-mail lt@imbro.dk
CVR: 38395793

HOLD DIG OPDATERET

Få automatisk besked når vi udbyder nye projekter.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Se projekterZero2