Investeringsejendomme i Holstebro

– Fra Imbro

Overvejer du ejendomsinvesteringer i Vestjylland? Så bør du kigge nærmere på Holstebro.

Holstebro er en attraktiv handelsby

Holstebro har altid været en handelsby, og det er noget, man mærker. Byen er fyldt med charmerende caféer og gode shopping-muligheder. Derudover byder byen også på en lang række spændende specialbutikker og et stort udvalg af dagligvarebutikker. 

Det er ikke for ingenting, at gågaden i Holstebro, er kåret til Danmarks hyggeligste, og at byen tidligere har været kåret til landets flotteste handelsby. 

Det gør Holstebro til en attraktiv by for investorer, som ønsker at investere i ejendomme.

 

Kun de bedste investeringsejendomme hos Imbro

Hos Imbro udbyder vi løbende attraktive investeringsejendomme – primært boligudlejningsejendomme, men også ejendomme til dagligvarehandel.

Vi har arbejdet med salg af ejendomme i mere end 20 år, og har et stærkt markeds- og branchekendskab. Alle vores projekter gennemgår en dybdegående evaluering, og vi udbyder kun de mest lovende investeringsprojekter.

Se også: Investering i fast ejendom

 

Investering i Holstebro

Med sine gode skoler og indkøbsmuligheder, trygge stier og masser af fritidsaktiviteter, er Holstebro er en spændende og attraktiv by for mange. Og med kun 20 minutter til Herning via den nyetablerede Holstebro-motorvej og 70 minutter til Århus, er der mange jobmuligheder tæt på.

Derfor stiger indbyggertallet i Holstebro da også hvert år, hvilket gør Holstebro til en attraktiv by for dig, hvis du overvejer at komme i gang med ejendomsinvestering.

 

Nem ejendomsinvestering i Holstebro med Imbro

Ønsker du en passiv indkomst med et højt og stabilt afkast uden at skulle løbe en stor risiko, så er investering i fast ejendom med Imbro en rigtig god mulighed.

Hvis du vælger Imbro som din full-service ejendomsadministrator, tager vi os af alle de besværlige og komplekse opgaver, som er forbundet med investeringsejendomme. Dette værende bl.a. de mange juridiske forhold, lejekontrakter, forsikring og meget andet.

Med andre ord sørger vi hos Imbro for alt det praktiske på dine vegne, og vi guider og rådgiver dig gennem hele processen i din investering. 

Kontakt os, for at høre nærmere om hvilke investeringsejendomme, vi kan tilbyde i Holstebro, eller se mere på listen nedenfor.

Attraktive områder for investeringsejendomme

Fyn ⋅ JyllandSjælland

Aalborg ⋅ HerningHolstebroHorsensIkastKoldingKøbenhavnOdenseRingstedRoskilde ⋅ VejleÅrhus 

KONTAKT

Imbro A/S
Lille Torv 6
8000 Aarhus C
Tlf. 53 53 65 82
E-mail lt@imbro.dk
CVR: 38395793

HOLD DIG OPDATERET

Få automatisk besked når vi udbyder nye projekter.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Se projekterZero2