Investeringsejendomme i Kolding

– Fra Imbro

Er du på udkig efter spændende og attraktive investeringsejendomme? Så bør du kigge nærmere på Kolding, som ville være oplagt til ejendomsinvestering.

Kolding – en by i vækst som satser på ungdommen

Kolding hører til blandt de større provinsbyer, som i disse år oplever tilvækst både i antal indbyggere og arbejdspladser.

Med godt 92.000 indbyggere, er Kolding Danmarks 7. største by, og med sin centrale beliggenhed i landet og i et af Danmarks største vækstområder, Trekantområdet, er Kolding en attraktiv by for mange. Således forventes indbyggertallet at stige med yderligere 10.000 over de næste 10 år med.

Med både Designskolen, Syddansk Universitet og et hav af ungdomsuddannelser, satser byen på ungdommen.

Investeringer i ejendomme – en sikker og stabil investeringsform

Traditionelt set bliver ejendomsinvesteringer anset for værende en stabil og sikker langsigtet investeringsform, som fx kan være et godt supplement til pensionsopsparingen.

Hos Imbro vælger vi vores investeringsejendomme ud fra en tæt markedsovervågning, som bygger på mange års erfaring med branchen.

I disse dage er det særligt attraktivt at investere i ejendomme i byer som Kolding, da det er blevet dyrt at købe attraktive byggegrunde i fx København. De høje byggepriser har medført, at de nybyggede lejlighederne er så dyre, at de er svære at leje ud. Og tomme lejligheder er lig med dårligt afkast for investorerne.

Derfor kigger mange investorer i stedet mod Trekantområdet, hvor særligt Kolding er en attraktiv destination. Her er priserne nemlig stadig forholdsvis lave, og med en betydelig befolkningstilvækst, er risikoen for tomme lejligheden minimal.

Gode fremtidsmuligheder for investeringsejendomme i Kolding

Kolding er i dag en driftig handels- og erhvervsby, og det forventes, at den stigende befolkningstilvækst i byen, vil fortsætte mange år ud i fremtiden. Samtidig siger alle prognoser, at vi også i fremtiden vil have et lavt renteniveau. Det gør det attraktivt at investere i ejendomme i Kolding lige nu.

Er du interesseret i investeringsejendomme i Kolding, så kan du nedenfor se, hvilke investeringsprojekter, vi lige nu kan tilbyde.

Attraktive områder for investeringsejendomme

Fyn ⋅ JyllandSjælland

Aalborg ⋅ HerningHolstebroHorsensIkastKoldingKøbenhavnOdenseRingstedRoskilde ⋅ VejleÅrhus 

KONTAKT

Imbro A/S
Lille Torv 6
8000 Aarhus C
Tlf. 53 53 65 82
E-mail lt@imbro.dk
CVR: 38395793

HOLD DIG OPDATERET

Få automatisk besked når vi udbyder nye projekter.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Se projekterZero2