Investeringsejendomme i Århus

– Fra Imbro

Går du og overvejer at lægge penge i investeringsejendomme i Århus, men synes, at det hele virker lidt for uoverskueligt? Så kan vi hjælpe dig. Hos Imbro er vi eksperter i investeringsejendomme, og er din garanti for en professionel og kompetent sparringpartner i forbindelse med din ejendomsinvestering.

Investeringsejendomme i Aarhus er en attraktiv forretning

Århus er Jyllands regionale kraftcenter og Danmarks andenstørste by. Det er en by som konstant er under udvikling. Det estimeres, at Århus frem mod 2050, vil opleve en befolkningstilvækst på 5-6.000 personer årligt. 

Med sine mange uddannelsesinstitutioner, vil behovet for boliger, indkøbscentre og anden bebyggelse kun vokse. Det betyder, at der i årene frem, vil være en løbende efterspørgsel efter nye ejendomme – både til private og erhverv.  Det gør Aarhus til en attraktiv by for investorer, som er på udkig efter potentielle investeringsejendomme. 

Nederst på siden kan du se, hvilke investeringsejendomme vi hos Imbro, kan tilbyde i øjeblikket. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Se også: Sådan får du afkast af din ejendomsinvestering

 

Ejendomme er en sikker investering

Investeringer i ejendomme vil dog altid, næsten uanset hvilken by du vælger at placere din investering i, være en meget fornuftig og sikker investering. 

Denne type investering har historisk set været et langsigtet og værdisikkert investeringsobjekt, som giver et stabilt og solidt afkast uden de store udsving. 

Det lave renteniveau har haft en positiv effekt på ejendomsmarkedet de seneste årtier, og med en fortsat historisk lav rente giver det plads til attraktive afkast på ejensomsinvesteringer.

 

Imbro hjælper dig i gang med investeringsejendomme i Aarhus

Hos Imbro er vi specialister i at finde de bedste projekter, med de helt rigtige placeringer. Vi rådgiver både privatpersoner og virksomheder i at investere i ejendomme. 

Hos Imbro sørger vi desuden for alt det besværlige, som er forbundet med at investere i ejendomme. Vi står for alt papirarbejdet, administration, lovgivning mm. så du slipper for det.

Med mere end 20 års erfaring i investeringsejendomme, er vi som administrator din garanti for, at du får det højest mulige afkast af din investering, og at ejendommen altid lever op til myndighederne krav og lovgivning.

Attraktive områder for investeringsejendomme

Fyn ⋅ JyllandSjælland

Aalborg ⋅ HerningHolstebroHorsensIkastKoldingKøbenhavnOdenseRingstedRoskilde ⋅ VejleÅrhus 

KONTAKT

Imbro A/S
Store Torv 7, 1.
8000 Aarhus C
Tlf. 53 53 65 82
E-mail lt@imbro.dk
CVR: 38395793

HOLD DIG OPDATERET

Få automatisk besked når vi udbyder nye projekter.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Se projekterZero2