Investeringsejendomme på Sjælland

– Fra Imbro

Sjælland oplever i disse år en kraftig vækst. Det gælder ikke kun hovedstadsområdet, men også det øvrige Sjælland.
Foruden en række verdensførende virksomheder, som fx Novo Nordisk og Royal Unibrew, har Sjælland en ekstraordinær høj andel af SMV’er og selvstændige erhvervsdrivende. Det betyder, at der hvert år skabes flere tusinde nye jobs. Sjælland oplever derfor en markant befolkningstilvækst. En udvikling, som efter alt at dømme, vil fortsætte i mange år frem. Det er interessant for dig, hvis du er på udkig efter attraktive investeringsejendomme. 

 

Kom i gang med ejendomsinvestering

Der er mange der har fået øjnene op for de mange fordele, der er ved investeringsejendomme. Det kan dog være vanskeligt at komme i gang med ejendomsinvestering, hvis man ikke har erfaring med området. Der er nemlig mange elementer, der skal tages højde for, når der investeres i en ejendom.

For det første er der forskel på, hvilken type investeringsejendom, der er tale om. Forskellige typer ejendomme kræver forskellige slags indsatser, for at skabe mest mulig profit. En beboelsesejendom kræver eksempelvis andre indsatser end en erhvervsbygning. Det er derfor vigtigt at finde ud af, hvilken type ejendom, du ønsker at investere i.
Derudover er der en lang række administrative opgaver forbundet med at drive en investeringsejendom, som fx udlejning og kontraktuelle- og juridiske forhold.

For mange mennesker virker det derfor uoverskueligt, at komme i gang med ejendomsinvestering og mange ender med aldrig at komme i gang. Det er en skam, for ejendomsinvestering er en af de mest sikre og rentable investeringsformer, der findes. 

 

Imbro gør ejendomsinvestering nemt

Heldigvis er der hjælp at hente, hvis du gerne vil i gang med ejendomsinvestering, men ikke kan overskue alle de opgaver, der er forbundet med at drive en investeringsejendom. Hos Imbro har vi nemlig specialiseret os i, at gøre ejendomsinvestering nemt – både for private, virksomheder og institutioner.
Når du vælger os, som din full-service ejendomsadministrator, tager vi os af det hele. Vi sørger for drift, vedligehold, administration, udlejning og alt det bureaukrati, der er forbundet med at eje og drive en investeringsejendom.

Vi hjælper dig også med at finde den helt rigtige investeringsejendom på Sjælland – eller et andet sted i Danmark. Vi har over 20 års erfaring med køb og salg af ejendomme, og ved derfor hvad der kendetegner en god investeringsejendom. Derfor udbyder vi kun nyopførte og totalrenoverede ejendomsprojekter, så vi undgår faldgruberne der kan være forbundet med at investere i udviklingsprojekter. Vi udbyder med andre ord kun ejendomme, vi selv ville investere i. 

 

Få direkte besked om nye investeringsejendomme

Du skal være hurtigt, hvis du gerne vil have del i de mest attraktive investeringsejendomme. Derfor anbefaler vi, at du løbende holder øje med vores hjemmeside, hvor du altid kan se vores aktuelle projekter. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev – så får du automatisk besked, når vi udbyder nye, spændende investeringsprojekter.

Attraktive områder for investeringsejendomme

Fyn ⋅ JyllandSjælland

Aalborg ⋅ HerningHolstebroHorsensIkastKoldingKøbenhavnOdenseRingstedRoskilde ⋅ VejleÅrhus 

Se projekterZero2