Investeringsejendomme i Roskilde

– Fra Imbro

Domkirkebyen Roskilde oplever i disse år en betydelig vækst i både befolkningstallet og erhvervslivet. Det skyldes ikke mindst de stigende hus- og lejlighedspriser i København, som får mange til at søge ud til de omkringliggende byer, som fx Roskilde.

 

Vækstbyen Roskilde

Engang var Roskilde mest kendt for Roskilde Festivalen og byens smukke og historiske domkirke. Men i dag er Roskilde kendt for langt mere det. Roskilde er kendt for at være en by med et sprudlende erhvervsliv, stor befolkningstilvækst, gode indkøbsmuligheder, smuk natur og en infrastruktur som gør turen til København, og det øvrige Danmark, både let og hurtig. Det gør Roskilde til en by, du som kommende ejendomsinvestor bør holde et skarpt øje med. Der er mange årsager til, at Roskilde er en attraktiv by at investere i.

 

God infrastruktur til København fra Roskilde

Mange familier eller enlige, som enten ikke kan eller vil betale huspriserne i København, vælger i stedet at slå sig ned i Roskilde.

Blandt årsagerne til Roskildes stigende popularitet er byens geografiske placering med kun c36 km. til hovedstaden. Fra Roskilde kan man enten køre i bil ind til København på ca. 35 min., eller man kan tage toget, som også går til Kastrup Lufthavn. Arbejder man i København kan man derfor hurtigt og let komme på arbejde fra Roskilde.

 

Et blomstrende erhvervsliv

Roskilde har altid haft et aktivt erhvervsmiljø. Det skyldes ikke mindst byens placering tæt ved fjorden, som gør det let at fragte varer rundt i landet. Byen har således fungeret som knudepunkt for handel i flere hundrede år samt opsamlingspunkt for varer, som skulle ud til det øvrige Sjælland.

Shopping-mulighederne er også gode med byens hyggelige gågade med mange forskellige butikker. Dertil kommer butikscenteret RO’s Torv, som indeholder over 80 detailbutikker samt restauranter, biograf og fitnesscenter. Er det ikke nok, er man i Roskilde kun ca. 30 min. transporttid fra København og Strøget.

 

Gode uddannelsesmuligheder for unge

Roskilde byder også på masser af uddannelsesmuligheder, hvilket gør, at byen har en stor befolkningstilvækst af bl.a. unge, som flytter til byen for at studere. Nogle unge, som studerer i København, vælger også at bosætte sig i byen, fordi de enten ikke kan finde eller betale for en lejlighed i København.

Særligt Roskilde Universitet, også kendt som RUC, er en af de mest kendte og populære uddannelsesinstitutioner i byen. Derudover rummer byen også et University College samt adskillige gymnasier, en teknisk skole samt Roskilde Lufthavn hvor der bl.a. uddannes piloter.

 

Rigt kulturliv i Roskilde

I Roskilde finder man også et rigt kulturliv. Byen har bl.a. et stort antal museer, herunder Vikingeskibsmuseet, Museum Ragnarock, Museet for Samtidskunst, Håndværker Museet og flere andre.

Dertil kommer byens mange flotte torve, pladser og parker, fx Stændertorvet, Hestetorvet og Folkeparken.

 

En positiv byudvikling i årene frem

Den positive byudvikling, som Roskilde har gennemgået de seneste år, ser ud til at fortsætte i mange år frem. Og det er godt nyt for dig, som er på udkig efter attraktive investeringsejendomme.

En by, som gennemgår en positiv byudvikling, er nemlig lig med en høj tiltrækningskraft og det påvirker værdien af ejendommene positivt og minimerer risikoen for at udlejningsejendomme står tomme. Roskilde er med andre ord ikke en by som har ”toppet” endnu, og det gør den helt optimal at investere i.

 

Ejendomsinvestering er en attraktiv investeringsform

Ejendomsinvestering er historisk set en af de mest attraktive, sikre og stabile investeringsformer.

Hos Imbro er vi af den opfattelse, at ejendomsinvestering outperformer alle andre typer investeringer på markedet. Særligt i dag, hvor renten er historisk lav og hvor flere banker opererer med minusrenter, er ejendomsinvestering et oplagt valg, hvis du er på udkig efter en sikker investering med et stabilt afkast.

 

Find den rigtige investeringsejendom i Roskilde

Det kræver mange års erfaring og know-how at finde de helt rigtige og mest attraktive investeringsejendomme. Hvis du er ny inden for ejendomsinvestering, er der dog hjælp at hente.

Hos Imbro udbyder vi nemlig kun investeringsejendomme, som vi selv vil investere i. Vi har gjort investering i boligejendomme til vores speciale, og vi har mange års erfaring i at finde og udbyde ejendomsprojekter. Vi har det fornødne branchekendskab til at finde de bedste projekter.

Vi investerer primært i boligudlejningsejendomme, men også ejendomme til dagligvarehandel. Vi udbyder desuden kun totalrenoverede ejendomsprojekter, og undgår derved faldgruberne ved udviklingsprojekter.

 

Full-service ejendomsadministration

Hos Imbro gør vi det nemt vi dig at komme i gang med ejendomsinvestering. Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige investeringsejendom i Roskilde, og sørger herefter for alt, hvad der relaterer sig til driften af ejendommen. Vi tager os med andre ord af både udlejning, vedligehold, administration og hvad der ellers er forbundet med opgaver, når det kommer til at drive en succesfuld investeringsejendom.

At investere i et ejendomsprojekt hos Imbro har desuden den fordel, at du får mulighed for at investere i en større ejendom, da du puljer din investering sammen med andre.

Alle vores ejendomsprojekter er desuden under 100 mio. kr. hvilket betyder, at du ikke skal betale løbende skat af ejendommen. Endelig er alle vores investeringsprojekter finansieret med mindst 50% i fast rente, hvilket giver en stor grad af sikkerhed for dig som investor.

Attraktive områder for investeringsejendomme

Fyn ⋅ JyllandSjælland

Aalborg ⋅ HerningHolstebroHorsensIkastKoldingKøbenhavnOdenseRingstedRoskilde ⋅ VejleÅrhus 

KONTAKT

Imbro A/S
Lille Torv 6
8000 Aarhus C
Tlf. 53 53 65 82
E-mail lt@imbro.dk
CVR: 38395793

HOLD DIG OPDATERET

Få automatisk besked når vi udbyder nye projekter.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Se projekterZero2