Investeringsejendomme i Horsens

– Fra Imbro

Søger du investeringsejendomme, men er i tvivl om hvilken by, du skal kigge efter, så kunne Horsens meget vel være et rigtigt godt bud på et sted at ejendomsinvestere

 

Investeringsejendomme i Horsens – en by i udvikling

Horsens gennemgår i disse år en stor udvikling med bl.a. ny industri samt udvidelse af allerede eksisterende aktiviteter. Dertil kommer, at Horsens er af de byer i landet, som oplever den største befolkningstilvækst målt i procent. Det forventes således, at Horsens inden for en årrække, vil overhale Randers, og dermed blive landets 7. største by.

Bor man i Horsens, eller har man sin daglige gang i byen, vil man utvivlsomt også have bemærket de mange nybyggerier, som skyder frem over alt i den gamle middelalderby.

Det er alt sammen positive og sunde tegn, man som investor bør have for øje, når man overvejer hvor ens næste investeringsprojekt, skal være beliggende.

Undgå minusrente og invester dine penge i ejendomme

De negative renter, som mange banker i dag har indført, har fået mange mennesker til at kigge sig om, efter nye investeringsmuligheder. 

Her falder blikket ofte mod investeringer i ejendomme – og med god grund. Ejendomsinvesteringer er nemlig en af de mest sikre investeringsformer, hvor du typisk er sikret et både stabilt og højt afkast.

 

Find de rigtige investeringsejendomme med Imbro

Hos Imbro har vi mange års erfaring i at finde de helt rigtige investeringsprojekter, med det største mulige potentiale for et godt og stabilt afkast. Vi kender markedet, og har den nødvendige indsigt og erfaring.

Med Imbro er du derfor sikret en professionel og kompetent sparringspartner, så du kommer godt fra start. Vi er med dig i hele processen, og som står klar til at rådgive og vejlede dig med din næste investeringsejendom i Horsens. 

På listen her på siden, kan du se, hvilke aktuelle investeringsprojekter vi har i Horsens. Alle vores projekter er færdigudviklede og i drift – du løber dermed ingen risiko som investor i hverken byggeprocessen eller den tidlige del af udlejningsprocessen.

Attraktive områder for investeringsejendomme

Fyn ⋅ JyllandSjælland

Aalborg ⋅ HerningHolstebroHorsensIkastKoldingKøbenhavnOdenseRingstedRoskilde ⋅ VejleÅrhus 

KONTAKT

Imbro A/S
Lille Torv 6
8000 Aarhus C
Tlf. 53 53 65 82
E-mail lt@imbro.dk
CVR: 38395793

HOLD DIG OPDATERET

Få automatisk besked når vi udbyder nye projekter.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Se projekterZero2