Investeringsejendomme i Vejle

– Kom i trygge hænder med investeringsprojekter fra Imbro

Trekantområdet har i mange år været et af Danmarks helt store vækstområder. Går du og overvejer at komme i gang med ejendomsinvestering, vil det derfor være nærliggende at kigge mod Trekantsområdets måske største økonomiske centrum; Vejle.

 

Vejle er et vækstcenter i Trekantområdet

Med sine unikke og smukke natur, gode shopping-muligheder samt centrale placering i landet, er Vejle en attraktiv by for både privatpersoner og virksomheder. 

Derfor har Vejle da også oplevet en betydelig befolkningstilvækst de seneste år, hvor befolkningstallet er steget med mere end 1000 nye borgere hvert år siden 2015. En væsentlig årsag til det er byens placering, hvor man i Vejle har adgang til mere end 600.000 jobs inden for en times kørsel. 

Med Danmarks andenstørste lufthavn, Billund Lufthavn, som nabo, har man herudover også let og hurtig adgang til resten af Europa. 

Det er blandt andet derfor, at Vejle nu procentvis vokser mere end både Aarhus og hovedstadsregionen. Det gør Vejle til en meget interessant by for investorer.

 

Investeringsejendomme er særligt attraktivt nu

Ejendomsinvestering har altid været en sikker og stabil investeringsform. Men netop nu er investeringsejendomme særligt attraktive. Det skyldes, at man som investor ikke kun opnår et afkast på den indskudte kapital, men samtidig også på den finansierede del af ejendommen. 

Renten har aldrig været så lav, og det giver gode muligheder for at opnå favorabel finansiering på sin investeringsejendom.

Læs også: Sådan får du afkast af din ejendomsinvestering

 

Investeringsejendomme i Vejle hos Imbro

Hvordan kommer man så i gang? Ejendomsinvestering er ikke helt ukompliceret, og for den uerfarne investor, kan det være uoverskueligt, hvor man skal starte. Der er både administration, lovgivning, lejeloven og meget andet, du som ejendomsinvestor, skal forholde dig til.

Det er derfor vigtigt, at den administrator, du vælger, har de nødvendige kompetencer. Det har vi hos Imbro. Hos Imbro har vi mere end 20 års erfaring i administration af investeringsejendomme. Vi er din garanti for, at din investeringsejendom både leverer det højst mulige afkast, men samtidig også lever op til alle myndighedernes krav.

Er du interesseret i investeringsejendomme i Vejle, kan du nedenfor se, hvilke aktuelle projekter vi har.

Attraktive områder for investeringsejendomme

Fyn ⋅ JyllandSjælland

Aalborg ⋅ HerningHolstebroHorsensIkastKoldingKøbenhavnOdenseRingstedRoskilde ⋅ VejleÅrhus 

KONTAKT

Imbro A/S
Store Torv 7, 1.
8000 Aarhus C
Tlf. 53 53 65 82
E-mail lt@imbro.dk
CVR: 38395793

HOLD DIG OPDATERET

Få automatisk besked når vi udbyder nye projekter.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Se projekterZero2