Investeringsejendomme i Aalborg

– Fra Imbro

Det strømmer med nye indbyggere til Aalborg i disse år. Faktisk er Aalborg Kommune den eneste af landets fire største kommuner, hvor befolkningsudviklingen har overgået forventningerne.

Nye borgere betyder stigende efterspørgsel efter boliger. Derfor planlægger Aalborg Kommune at opjustere antallet af nye boliger i kommunen, så antallet i højere grad matcher den kommende efterspørgsel. Som ejendomsinvestor er Aalborg derfor en by, du bør holde et skarpt øje med, hvis du er på udkig efter attraktive investeringsejendomme.

Stor befolkningstilvækst i Aalborg Kommune

I løbet af de seneste år er indbyggertallet i Aalborg Kommune vokset med mere end 2.000 borgere. Det øger behovet for opførsel af nye boliger, som skal huse de mange nytilkomne. Det er nemlig afgørende, at boligudbuddet matcher efterspørgslen.
Aalborg Kommune planlægger derfor, at der inden for de næste 10 år, skal bygges ca. 15.000 nye boliger. Aalborg Kommune er med andre ord på forkant med den kommende befolkningstilvækst.

Som kommende ejendomsinvestor er det godt nyt. Det betyder nemlig, at risikoen for at din investeringsejendom i Aalborg står tom og ikke kan udlejes, er meget lille. Det øger ydermere chancen for at ejendommen stiger i værdi.

Der er mange børnefamilier, som gerne vil bo i en storby, men hvor priserne i Aarhus og København efterhånden nået et niveau, hvor de ikke længere kan være med. Det skubber mange mennesker ud i landets øvrige storbyer, som fx Aalborg, hvor flere har økonomien til at bosætte sig. Boligprisniveauet i Aalborg er nemlig stadig en anelse lavere, end det er i København og Aarhus.

Det er dog ikke kun børnefamilierne, som i stigende grad flytter til Aalborg. Det er også singler, seniorer og unge. Det stiller nogle krav til byudviklingen, som skal imødekommende de forskellige gruppers boligbehov. Aalborg er derfor en attraktiv by for ejendomsinvestorer, da der er gode muligheder for at investere i både ældreboliger, ungdomsboliger, rækkehuse og familieboliger, hvor muligheden for et højt og stabilt afkast er god.

Derfor skal du investere i ejendomme i Aalborg

Det er ikke kun befolkningsudviklingen, som vokser i Aalborg Kommune – det er også erhvervslivet. Er man bosiddende i Aalborg Kommune har man mere end 9.500 virksomheder inden for kort rækkevidde, svarende til ca. 107.000 private og offentlige arbejdspladser. 
Geografi betyder i denne sammenhæng ingenting – det, der betyder noget, er tilgængelighed. Og her står Aalborg, med sin stærke infrastruktur, godt. Der er således kort adgang til både international havn, lufthavn og motorveje fra byen. 
Det blomstrende erhvervsliv er ligeledes med til at gøre Aalborg til en attraktiv by for dig som er på udkig efter investeringsejendomme med mulighed for høj indtjening.

Vi er eksperter i ejendomsinvestering

Det kan være vanskeligt at komme i gang med ejendomsinvestering, hvis man er ny inden for området. Heldigvis kan du få professionel og kompetent hjælp hos Imbro. Vi har mere end 20 års erfaring i køb og salg af ejendomme. Vi ved, hvilke ejendomme man skal gå efter og hvilke man bør holde sig fra.

Vi har allerede udbudt investeringer til mere end 1 milliard kroner. Det har vi fordi, der er mange investorer, der har tillid til vores projekter. Derfor er du i trygge hænder når du vælger Imbro som din ejendomsadministrator. 

Nem ejendomsinvestering med Imbro

Hos Imbro har vi gjort det nemt for dig at komme i gang med ejendomsinvestering. Med vores mangeårige ekspertviden og erfaring, finder vi de mest attraktive og rentable investeringsejendomme i Aalborg. Vi udbyder kun totalrenoverede ejendomsprojekter, så du undgår de risici, der kan være forbundet med udviklingsprojekter.

Når du har fundet den investeringsejendom, du gerne vil investere i, skal du faktisk ikke gøre mere, udover at se din formue vokse stabilt. Vi tager os nemlig af både administration, udlejning, vedligehold, budget og hvad der ellers måtte være forbundet med at drive en investeringsejendom.

Ejendomsinvestering starter med tillid

At investere en del af sin opsparing eller pensionsopsparing i en investeringsejendom, er en stor beslutning. Det er en investering, som kræver en høj grad af tillid. Den tillid, vil vi hos Imbro gøre alt for at opbygge.

Hos os er det vigtigt, at du har tillid til, at de lejeindtægter og tomgangsprocenter, vi opstiller i vores budgetter, faktisk er realistiske. Det er desuden vigtigt for os, at du har tillid til, at vi ikke putter med tallene, for at gøre det svært for dig at se, hvad det egentlig er for nogle udgifter, der reelt er forbundet med et projekt.

Derfor er gennemsigtighed en af vores vigtigste værdier. Der er altid fuld gennemsigtighed i vores projekter, så du ved præcis, hvilke udgifter der er forbundet med din investering og hvad mulighederne for afkast og indtjening er.

Vil du høre mere om ejendomsinvestering i Aalborg?

Hvis du ønsker at blive klogere på ejendomsinvestering, afholder vi løbende informationsmøder, hvor vi går i dybden med vores aktuelle projekter samt fortæller om de muligheder, fordele og risici, som er forbundet med ejendomsinvestering. 
På vores informationsmøder får du mulighed for at stille spørgsmål, så du bliver så godt klædt på som muligt, til din kommende ejendomsinvestering.

Vores informationsmøder er for dig, med en formue på mindst 750.000 kr. som er interesseret i at høre mere om mulighederne i ejendomsinvestering.

Efter informationsmødet er vi vært for en let middag i flotte, men uformelle rammer, hvor du får mulighed for at netværke med andre kommende investorer.

Kom i gang med ejendomsinvestering i Aalborg

Er du interesseret i, at se nærmere på nogle af de spændende investeringsejendomme, vi lige nu tilbyder i Aalborg? Så udfyld formularen her på siden, så sender vi dig vores seneste investeringsprospekt. 

Attraktive områder for investeringsejendomme

Fyn ⋅ JyllandSjælland

Aalborg ⋅ HerningHolstebroHorsensIkastKoldingKøbenhavnOdenseRingstedRoskilde ⋅ VejleÅrhus 

KONTAKT

Imbro A/S
Lille Torv 6
8000 Aarhus C
Tlf. 53 53 65 82
E-mail lt@imbro.dk
CVR: 38395793

HOLD DIG OPDATERET

Få automatisk besked når vi udbyder nye projekter.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Se projekterZero2