Investeringsejendomme i København

– Fra Imbro

Hos Imbro har vi gjort det både nemt, trygt og enkelt for dig at foretage en investering i en ejendom, der er placeret i Danmarks skønne Hovedstad. 

Kun de bedste projekter i København

Vi har – med vores erfaring og solide faglig viden – et branchekendskab, der gør os i stand til at finde de bedste projekter med de helt rigtige placeringer i København. Vi har derfor gjort al det grundige forarbejdet for dig, så vi sikrer os, at de investeringer, du foretager dig, rent faktisk er rentable.

Alle vores investeringsejendomme er derfor nyopførte og totalrenoverede ejendomsprojekter. Du vil på den måde ikke komme til at opleve de faldgruber, der kan være ved at investere i en af Københavns mange udviklingsprojekter, hvis du investerer i en af Imbros projekter.

Invester i boligudlejningsejendomme og/eller ejendomme til dagligvarehandel

Alle vores investeringsejendomme fungerer primært som boligudlejningsejendomme, men vi udvikler og renoverer også ejendomme til dagligvarehandel. Vores fokus ligger hovedsageligt på udlejningsejendomme, der har mellem 15-25 lejemål, således indtægtskilderne sprædes mest muligt. Derudover ønsker vi heller ikke at projekterne bliver alt for store, hvorfor du typisk vil kunne komme med i et projekt med et indskud på minimum 750.000 kroner.

Du kan læse meget mere om vores ejendomme her på siden – og hvis du ønsker at holde dig opdateret på, hvilke projekter, vi har i København, kan du altid tilmelde dig vores nyhedsbrev. Ved at tilmelde dig, vil du nemlig få en automatisk besked, hver gang vi udbyder nye projekter.

Invester trygt og sikkert med vores all inclusive-løsning

Vi brænder for at udvikle rentable ejendomsprojekter, hvor en både sund økonomi og stabile afkast er det fundament, der får det hele til at stå. Når du vælger at investere i en af Imbros ejendomme, medfølger der derfor altid en all inclusive-løsning, hvor vi er med dig gennem hele processen. Vi hjælper med:

Identifikation af ejendommen
Udarbejdelse af grundig analyse af lokalområdet
Due diligence udarbejdet af advokat med speciale i ejendomsret
Finansiering
Udlejning af ejendommen
Løbende poster, såsom forsikring og ejendomsadministration
Bogføring, udarbejdelse af årsregnskab og budgetter

Vi driver derfor selv vores opkøbte boligudlejningsejendomme i København, hvorfor du, som investor, ikke skal bekymre dig om det mindste – og så sælger vi ejendommene igen efter 10-15 år.

En passiv investering med stabile afkast

Du vil, ved at investere i en af Imbros ejendomme i København, få en passiv investering – da vi tager os af alt det, der kan virke bøvlet – samtidig med, at vi sørger for, at du får et stabilt afkast gennem huslejen.
I den periode, vi har ejendommene, kan du, som investor, forvente et afkast af den kapital, du investerede, på mellem 10-15 %, afhængigt af, hvilket projekt, du har investeret i.

Vi er et hold af specialister, der hele tiden ønsker at forbedre din oplevelse og hjælpe dig med at foretage den helt rigtige ejendomsinvestering så trygt og komfortabelt som mulig.
Ønsker du at få yderligere information, eller har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os her

Attraktive områder for investeringsejendomme

Fyn ⋅ JyllandSjælland

Aalborg ⋅ HerningHolstebroHorsensIkastKoldingKøbenhavnOdenseRingstedRoskilde ⋅ VejleÅrhus 

KONTAKT

Imbro A/S
Lille Torv 6
8000 Aarhus C
Tlf. 53 53 65 82
E-mail lt@imbro.dk
CVR: 38395793

HOLD DIG OPDATERET

Få automatisk besked når vi udbyder nye projekter.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Se projekterZero2