Investeringsejendomme i Ringsted

– Fra Imbro

Går du og overvejer, om ejendomsinvestering måske kunne være noget for dig? Så synes vi, du skal kigge nærmere på Ringsted. Med den øgede tilstrømning af nye indbyggere til København, som ser ud til at fortsætte så langt øjet rækker, opstår der nye, attraktive muligheder for omegnsbyerne, som fx Ringsted.

Øget fokus på omegnskommunerne

Ringsted er en af Sjællands ældste byer, og er særligt kendt for Sankt Bendt Kirken, som er Danmarks første murstenskirke. Ringsted er dog langt fra en by, som virker gammel. Tværtimod, så er byen både arkitektonisk samt handels- og kulturmæssigt en moderne by, som i disse år oplever en stigende popularitet og befolkningstilvækst.

Byens stigende popularitet skyldes i høj grad den stigende tilstrømning af nye indbyggere til hovedstaden, som får boligpriserne i København til at stige kraftigt. Derfor søger mange i stedet mod omegnskommunerne, og her har særligt Ringsted bidt sig fast, som en attraktiv destination for mange familier.

Med sin centrale placering på Sjælland, er man i Ringsted tæt på det meste. Og med gode jern- og motorvejsforbindelser, har man let adgang til tusindvis af arbejdspladser i de omkringliggende byer. Således har man ca. 60 km til København, 16 km til Sorø, 24 km til Næstved, 26 km til Køge, 32 km til Roskilde, 34 km til Holbæk og 45 km til Korsør.

Det gør Ringsted til en attraktiv by for tilflyttere og ikke mindst for kommende ejendomsinvestorer.

Læs også: Hvad er en indlånsrente?

Virksomhederne flytter til Ringsted Kommune

Det er ikke kun familierne, som i stigende grad begynder at se sig om efter alternativer til hovedstaden – det er også virksomhederne. Mange virksomheder oplever, at trafikken i myldretiden i København, giver spildtid og er til gene for medarbejderne. Derfor ser vi i disse år en stigende tendens til, at København-baserede virksomheder, rykker ud af hovedstaden og ud i omegnskommunerne. Og med en rejsetid med tog på blot 34 minutter, er Ringsted kommune en af de områder, mange begynder at få øjnene op for.

Som kommende ejendomsinvestor, er det også noget, du bør få øjnene op for. Den øgede tilstrømning af både nye borgere og virksomheder til byen, gør nemlig Ringsted til en særdeles attraktiv by at vælge sin investeringsejendom i.

Imbro hjælper dig i gang

Siden lancering af den nye Ringsted-bane tilbage i 2019, som binder København og Ringsted endnu tættere sammen, har byen oplevet en stødt stigende vækst og popularitet. Skal du også med på toget, inden det kører fra perronen, så lad os hjælpe dig.

Med vores mangeårige erfaring i investeringsejendomme og ejendomsmarkedet, er du i trygge hænder. Vi kender markedet, og ved, hvad der rører sig og vi er med dig hele vejen.

Overvejer du at investere i fast ejendom i Ringsted, så kan du se vores aktuelle investeringsejendomme her på siden. Du er også altid meget velkommen til at kontakte os.

Attraktive områder for investeringsejendomme

Fyn ⋅ JyllandSjælland

Aalborg ⋅ HerningHolstebroHorsensIkastKoldingKøbenhavnOdenseRingstedRoskilde ⋅ VejleÅrhus 

KONTAKT

Imbro A/S
Lille Torv 6
8000 Aarhus C
Tlf. 53 53 65 82
E-mail lt@imbro.dk
CVR: 38395793

HOLD DIG OPDATERET

Få automatisk besked når vi udbyder nye projekter.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Se projekterZero2