Investeringsejendomme i Ikast

– Fra Imbro

Hvis du er på udkig efter attraktive investeringsejendomme i det midtjyske, bør du tage og kigge nærmere på at ejendomsinvestere i Ikast. Ikast byder på en god blanding af kultur, natur og boligtilbud og med sin centrale placering mellem Herning og Silkeborg og tæt ved motorvejen, er Ikast en af de mest populære byer i Midtjylland.

Ikast – kultur og foreningsliv omgivet af smuk natur

For nogen, er Ikast måske mest kendt for håndbold og fodboldholdet FC Midtjylland, som til dagligt træner i Ikast. Men Ikast er meget mere end det.

Ikast er en by med fantastiske naturomgivelser, innovative miljøer og et sprudlende kultur- og foreningsliv.

Ikast er desuden hjemby for over 23.000 arbejdspladser i Ikast-Brande Kommune – alt efter sæson og konjunkturer. Infrastrukturen i kommunen er god, hvor der er let og hurtig pendleradgang til både Herning, Vejle, Silkeborg eller Århus.

Ikast er desuden en by som er rig på både kultur, fritidsliv og foreningsliv, med alt fra elitesport og børnegymnastik, til svømmehal, biograf, restauranter og særligt det nye multihus og mødested, Hjertet.

Det gør Ikast til en interessant by for mange mennesker, og dermed også en attraktiv by for investorer, som er på udkig efter attraktive investeringsejendomme.

Nem at investere i Ikast med Imbro

Er du interesseret i ejendomsinvestering i Ikast, kan du se vores aktuelle investeringsprojekter nederst på siden. Hos Imbro er vi med dig i hele processen omkring din investering, og vi står altid klar til at rådgive og vejlede dig.

Du er også altid velkommen til at deltage i et af vores informationsmøder, men skynd dig, da der er begrænset antal pladser. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål vedrørende investeringsprojekter eller andet.

Se også: Investering i fast ejendom

Tryghed og gennemsigtighed i din ejendomsinvestering

Hos Imbro har vi specialiseret os i at udbyde investeringsejendomme til investorer, som ønsker at investere i udlejningsejendomme med en lav risiko og et stabilt afkast.

Vi ved, at tryghed, sikkerhed og gennemsigtighed er altafgørende, når man skal investere. Derfor stiller vi høje krav, til de projekter, vi udbyder, og udbyder kun de mest attraktive og lovende investeringsprojekter.

Attraktive områder for investeringsejendomme

Fyn ⋅ JyllandSjælland

Aalborg ⋅ HerningHolstebroHorsensIkastKoldingKøbenhavnOdenseRingstedRoskilde ⋅ VejleÅrhus 

KONTAKT

Imbro A/S
Lille Torv 6
8000 Aarhus C
Tlf. 53 53 65 82
E-mail lt@imbro.dk
CVR: 38395793

HOLD DIG OPDATERET

Få automatisk besked når vi udbyder nye projekter.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Se projekterZero2