Investeringsejendomme på Fyn

– Fra Imbro

Overvejer du at lægge penge i en eller flere investeringsejendomme? Så bør du se nærmere på Fyn. Med sin centrale placering i landet og med broforbindelser til både Jylland og Sjælland, er Fyn på mange måder et attraktivt sted for investeringsejendomme. Det skyldes ikke mindst, at mange virksomheder vælger at placere sig på Fyn, da øens udbyggede infrastruktur gør, at det er hurtigt og nemt at komme rundt i landet. 

Fyn er desuden indehaver af landets 3. største by, Odense. Odense er, ikke overraskende, den største erhvervsby på Fyn og den by. Men det er ikke kun Odense, som gør Fyn til en attraktiv investeringscase. Også byer som Svendborg, Nyborg, Faaborg, Assens, Middelfart m.fl. oplever i disse år en stigende vækst og befolkningstilstrømning. Faktisk har Middelfart de seneste par år haft en procentmæssig større befolkningstilvækst end Odense. Det skyldes bl.a. byens tilknytning til Trekantområdet, som er et af Danmarks stærkeste vækstområder.

Er du på markedet efter attraktive investeringsejendomme, bør du derfor holde skarpt øje med Fyn.

 

Find den rigtige investeringsejendom på Fyn

Fyn er ikke bare fin – Fyn er også stor med sine næsten 3.000 km² og ca. 470.000 indbyggere. Det kan derfor være vanskeligt at vurdere, hvor og i hvilken by, man bør finde sin kommende investeringsejendom – og ikke mindst hvilken type ejendom, det skal være. Det kan hurtigt blive en uoverskuelig proces at komme i gang med – særligt hvis man ikke har investere i ejendomme før. 

 

Kom let i gang med ejendomsinvestering

Det er her Imbro kommer ind i billedet. Vi er nemlig eksperter i investeringsejendomme, som vi har beskæftiget os med i mere end 20 år. Vi er specialister i at udpege og udvælge de mest attraktive investeringsejendomme, hvor mulighederne for et stabilt afkast er størst.
Vi har desuden et indgående kendskab til ejendomsmarkedet, og ved præcis hvad man skal kigge efter, når man skal finde de mest attraktive investeringsejendomme.
Når du investerer i et af vores ejendomsprojekter, kan du derfor være sikker på, at der er tale om en investering med en høj grad af sikkerhed. 

 

Imbro sørger for det hele

Lad os hjælpe dig med at finde din næste investeringsejendom på Fyn. Når du vælger os, som din ejendomsadministrator, får du ikke bare rådgivning og vejledning i at finde de mest attraktive investeringsejendomme – vi sørger også for både drift og vedligehold af ejendommene. 

Der er nemlig mange opgaver forbundet med at drive en succesfuld investeringsejendom, såsom vedligehold, udlejning, administration mm. Men det behøver du ikke bekymrer dig om – det tager vi os af. 

 

Få direkte besked om nye investeringsejendomme

Hvis du er på udkig efter en investeringsejendom på Fyn, eller et andet sted i landet, kan du med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du automatisk får besked, når vi udbyder et nyt investeringsprojekt. Du er selvfølgelig også altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at finde din næste investeringsejendom. 

Attraktive områder for investeringsejendomme

Fyn ⋅ JyllandSjælland

Aalborg ⋅ HerningHolstebroHorsensIkastKoldingKøbenhavnOdenseRingstedRoskilde ⋅ VejleÅrhus 

KONTAKT

Imbro A/S
Lille Torv 6
8000 Aarhus C
Tlf. 53 53 65 82
E-mail lt@imbro.dk
CVR: 38395793

HOLD DIG OPDATERET

Få automatisk besked når vi udbyder nye projekter.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Se projekterZero2