Investeringsejendomme i Herning

– Fra Imbro

Er du på udkig efter potentielle investeringsejendomme i det midtjyske, bør du rette blikket mod Herning. Med sin centrale beliggenhed er Herning nemlig en attraktiv lokation for alle typer erhverv, og huser i dag mange store og anerkendte virksomheder. Så kan Imbro være din professionelle partner inden for ejendomsinvestering

 

Herning er Midtjyllands vækstcenter

I modsætning til andre områder i det Midt- og Vestjyske, er Herning en by i både økonomisk- og befolkningsmæssig vækst. Det skyldes blandt andet Hernings centrale placering i Jylland. 

Derudover har Herning gennem mange år haft en bevidst strategi om at tiltrække arbejdspladser og udvikle kulturlivet. Herning er desuden kendt som en stor kongres- og messeby, som hvert år tiltrækker mange store navne – nationalt som internationalt.

Er du som investor på udkig efter investeringsejendomme i Midtjylland, bør du derfor rette blikket mod Herning. Byens befolkningstilvækst og økonomiske fremgang er sunde tegn, og gør byen til en attraktiv by for investeringsprojekter.

 

Succesfulde investeringsejendomme i Herning

Når du skal vurdere potentialet for en ejendomsinvestering, skal du særligt se på ejendommens beliggenhed, pris, lejeniveau og muligheden for genudlejning. Hvis ejendommen er købt til den rigtige pris, og har den rigtige beliggenhed, kan den næsten altid lejes ud, og lejeniveauet skal falde meget, før det ikke længere er muligt at betale udgifter og vedligeholdelse af lånet.

Når byer har vokseværk, som vi fx ser det med Herning, skaber dette efterspørgsel efter boliger og anden bebyggelse i og omkring byen. Som ejendomsinvestor er det et godt tegn.

Hos Imbro har vi det nødvendige branchekendskab til at finde de bedste investeringsprojekter på de bedste placeringer. 

Se vores aktuelle investeringsejendomme i Herning på listen på denne side.
Læs også: Sådan får du afkast af din ejendomsinvestering

 

Nem ejendomsinvestering med Imbro

Hos Imbro tager vi os af alle aspekter omkring din ejendomsinvestering, og gør det derfor nemt for dig, at komme i gang. 

Vi sørger for både huslejeadministration, eventuelle reparationer af ejendommen, kontakt til vicevært, lejere og forsikringsselskab. Du får med andre ord en full-service ejendomsadministrator med Imbro. Det skaber tryghed i din investering.

Attraktive områder for investeringsejendomme

Fyn ⋅ JyllandSjælland

Aalborg ⋅ HerningHolstebroHorsensIkastKoldingKøbenhavnOdenseRingstedRoskilde ⋅ VejleÅrhus 

KONTAKT

Imbro A/S
Store Torv 7, 1.
8000 Aarhus C
Tlf. 53 53 65 82
E-mail lt@imbro.dk
CVR: 38395793

HOLD DIG OPDATERET

Få automatisk besked når vi udbyder nye projekter.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Se projekterZero2