Investeringsejendomme i Jylland

– Fra Imbro

København er fortsat den by i Danmark, som oplever den største befolkningstilvækst. Men lige i hælene kommer en række jyske byer, nærmere bestemt Aarhus, Aalborg, Odense, Vejle og Esbjerg. Faktisk er 8 af de 10 byer i Danmark, med største befolkningstilvækst, jyske. Er du på udkig efter attraktive investeringsejendomme, bør du derfor holde skarpt øje med Jylland.

 

Ejendomsinvestering i Jylland er attraktivt

Der er et stort marked for investeringsejendomme i Jylland, da mange efterhånden har øjnet muligheden for et betydeligt og stabilt afkast ved denne investeringsform. Det kan dog være vanskeligt at komme i gang med ejendomsinvestering, hvis man ikke har erfaring med området.

Der er nemlig mange elementer, der skal tages højde for, når man investerer i en bygning. Det vigtigste er at finde de ejendomme, hvor potentialet for et betydeligt og stabilt afkast er størst. Det kræver at ejendommen købes til den rigtige pris, har den rigtige beliggenhed og at den kan lejes ud. Det kræver branchekendskab, erfaring og indsigt i markedet, at finde de bedste investeringsejendomme.

Ejendomsinvestering gjort nemt

Heldigvis er der hjælp at hente for dig, der ønsker at komme i gang med ejendomsinvestering, men som ikke har erfaring med området. Hos Imbro tilbyder vi nemlig full-service ejendomsadministration på nøje udvalgte og attraktive investeringsejendomme i Jylland. På den måde kan du forholdsvis nemt og hurtigt komme i gang med ejendomsinvestering, uden at have et indgående kendskab til investeringsformen.

Når du vælger os som din ejendomsadministrator, tager vi os nemlig af alt det besværlige. Vi sørger for udlejning, drift, administration, vedligehold og alt hvad der ellers er forbundet med at drive en succesfuld investeringsejendom.

Eksperter i ejendomsinvestering

Hos Imbro har vi beskæftiget os med køb og salg af ejendomme i mere end 20 år. Vi er eksperter i at spotte og udvælge de mest attraktive projekter, som vi udbyder til både private, institutioner og virksomheder. Vi udbyder kun ejendomsprojekter, vi selv ville investere i.

Med vores centrale placering i hjertet af Aarhus, har vi et særligt kendskab til byen og til det øvrige Jylland. Vi er derfor de helt rette til at hjælpe dig, hvis du ønsker at høre mere om hvilke investeringsejendomme i Jylland, du bør se nærmere på.

Få direkte besked om nye investeringsejendomme
Hvis du overvejer at komme i gang med ejendomsinvestering, kan du med fordel holde øje med vores hjemmeside, hvor du altid kan se vores aktuelle investeringsprojekter.

Vi udbyder løbende spændende og attraktive ejendomsprojekter i både Jylland og resten af Danmark. Af og til går det dog stærkt, og et projekt kan hurtigt blive fuldtegnet. Det kan derfor være en fordel, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev – så får du nemlig direkte besked, så snart der er nye projekter tilgængelige i vores portefølje. 

Attraktive områder for investeringsejendomme

Fyn ⋅ JyllandSjælland

Aalborg ⋅ HerningHolstebroHorsensIkastKoldingKøbenhavnOdenseRingstedRoskilde ⋅ VejleÅrhus 

KONTAKT

Imbro A/S
Lille Torv 6
8000 Aarhus C
Tlf. 53 53 65 82
E-mail lt@imbro.dk
CVR: 38395793

HOLD DIG OPDATERET

Få automatisk besked når vi udbyder nye projekter.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Se projekterZero2