IMBRO VÆKST – ESPERGÆRDE II A/S og P/S

Investeringsprojekt med stabile afkast
  • % fuldtegnet 80% 80%
Få tilsendt alt materiale vedrørende dette projekt.

FACTS OM INVESTERINGEN

  • Afkast på 12,2% p.a.
  • Min.investering: kr. 770.000
  • Udfyld formularen herunder og få tilsendt alle oplysninger.

FÅ PROJEKTMATERIALE TILSENDT OG SE ALLE FORDELE

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
{"autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"300","arrows":"true","dots":"true","rtl":"false"}

NY FINANSIERING 2024

EN FORNUFTIG INVESTERING

Lejen i en udlejningsejendom reguleres med nettoprisindekset. Din investering holder således sin værdi i et marked med inflation.

Med ny finansiering indhentet i 2024 og et årligt afkast på 12,2% er vores projekt ved Espergærde i Nordsjælland et yderst favorabelt investeringprojekt.

Projektets størrelse gør, at vi har vurderet det hensigtsmæssigt, at splitte det op i to selskabsformer og udbyder således både andele som A/S og P/S. På den måde får du en række klare fordele – både som privatinvestor og som selskabsinvestor.

Som selskabsinvestor med 10% ejerandel af A/S’et modtager du de kontante udbytter skattefrit. P/S’et er etableret for investorer, der har mulighed for at anvende VSO-midler.

 

FULDT UDLEJET OG I DRIFT VED OVERTAGELSE

Etape 2 af Kvistgård Søpark ved Espergærde i Nordsjælland byder på 9 moderne, arkitekttegnede toplansrækkehuse omgivet af smuk natur og egen badesø med en gennemsnitlig, årlig kvm.leje på kr. 1.509. Projektet er idrifttaget i 2023 og er fuldt udlejet med venteliste.

Med lejemål på 82 – 167 m² kan målgruppen både være både singlen med et eller to børn, den unge familie, der skal stifte hjem for første gang eller den aktive senior, som ønsker at bo tæt på naturen, med byen inden for rækkevidde. Alle lejemål er udlejet, så investeringen genererer altså afkast fra dag ét efter selskabsetablering.

 

LAVE DRIFTSOMKOSTNINGER

Alt er udført i gedigne materialer og i indretningen er der primært fokuseret på at udvikle et projekt, der er attraktivt for både børnefamilien, såvel som par og seniorer. Der er endvidere lagt vægt på vedligeholdsfrie materialer for at optimere på den fremtidige drift og sikre lave driftsomkostninger i hele investeringsperioden. Alt i hårde hvidevarer, opvaskemaskine og Bosch vaskesøjle.

Gennemsnitslejen er på kr. 1.509,- pr. m², hvilket svarer til markedsprisen i området. I alt 1.081 m² lejebærende boligareal, der genererer en årlig bruttolejeindtægt på kr. 1,6 mio.

Imbro Vækst – Espergærde II A/S og P/S henvender sig til semi-professionelle og professionelle investorer og scorer 4, som er en middel risikoklasse på den summariske risikoindikator (7 er det højeste risikoklasse), som det også fremgår af ‘Dokument med central information‘.

Spørgsmål? Kontakt os

Ring til Thomas – han ved alt, hvad der er værd at vide om projektet her. Faktisk så ved han ret meget om ejendomsinvestering i al almindelighed, så bare skyd løs

Thomas Madsen
Investeringschef

Tlf. 53564415

KONTAKT

Imbro A/S
Store Torv 7, 1.
8000 Aarhus C
Tlf. 53 53 65 82
E-mail lt@imbro.dk
CVR: 38395793

HOLD DIG OPDATERET

Få automatisk besked når vi udbyder nye projekter.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
DOWNLOAD