IMBRO UDBYTTE – ODENSE/BIRKENDE A/S og P/S

Investeringsprojekt med højt udbytte
  • % fuldtegnet 100% 100%
Få tilsendt alt materiale vedrørende dette projekt.

FACTS OM INVESTERINGEN

  • Årlige kontante udbytter på 9,0%
  • Kr. 1.175.000,- for 10% ejerskab
  • Anvend VSO-midler
  • Ingen hæftelse
  • Fuldt udlejet og i drift
  • 11,4% forrentning af indskudt kapital p.a.
  • Projektpris kr. 68,5 mio.

FÅ PROJEKTMATERIALE TILSENDT OG SE ALLE FORDELE

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
{"autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"300","arrows":"true","dots":"true","rtl":"false"}

proaktiv udbytteoptimering

9,0% I ÅRLIGE UDBYTTER

Vores udbytte-projekter er populære pga. de høje kontante udbytter. Med hele 9,0% i gennemsnitlige årlige udbytter, placerer dette projekt sig i ejendomsinvesteringernes absolutte udbytte-superliga.

For mange investorer er kapitalforrentningen sekundær. Det vigtigste er, hvor hurtigt du får din investering igen. Derfor er IMBRO UDBYTTE et investeringsprodukt specielt til dig, der ønsker at modtage udbytter løbende i stedet for kun at afdrage på gælden.

Projektet er splittet op i to selskabsformer og vi udbyder således både A/S og P/S andele. På den måde får du en række klare fordele – både som privatinvestor og som selskabsinvestor.

 

KUN 11 KM TIL ODENSE CENTRUM

Projektet består af i alt 36 nyopførte familiehuse; 3 dobbelthuse på 115 m2, 26 dobbelthuse på 100 m2, 3 dobbelthuse på 85 m2 og 4 fritliggende enkelthuse på 100 m2, i alt 3.600 m2 bolig. Husene henvender sig til en bred målgruppe af mennesker, der ønsker at bo i et naturskønt nybyggerområde kun 11 km fra Odense centrum.

Alt er udført i gedigne materialer, hvilket sikrer lave driftsomkostninger i hele investeringsperioden. Alt i hårde hvidevarer, opvaskemaskine, tørretumber og vaskemaskine.

Gennemsnitslejen for husene er på kr. 1.091,- pr. m2, hvilket svarer til markedsprisen i området.

Imbro Udbytte – Odense/Birkende A/S OG P/S henvender sig til semi-professionelle og professionelle investorer og scorer 4, som er en middel risikoklasse på den summariske risikoindikator, som det også fremgår af ‘Dokument med central information‘.

Spørgsmål? Kontakt os

Ring til Thomas – han ved alt, hvad der er værd at vide om projektet her. Faktisk så ved han ret meget om ejendomsinvestering i al almindelighed, så bare skyd løs

Thomas Madsen
Investeringschef

Tlf. 53564415

Thomas Thallaug
Investeringschef

Tlf. 53510148

DOWNLOAD