{"autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"300","arrows":"true","dots":"true","rtl":"false"}

IMBRO UDBYTTE – KOLDING A/S og P/S

Investeringsprojekt med højt udbytte
  • % fuldtegnet 20% 20%
Få tilsendt alt materiale vedrørende dette projekt.
  • Årlige kontante udbytter på 9,3%
  • Min.investering A/S – kr. 750.000,-
  • Min.investering P/S – kr. 1.250.000,-
  • Kr. 1.575.000,- for 10% ejerskab af A/S
  • Anvend VSO-midler
  • Fuldt udlejet og i drift
  • Forrentning af indskudt kapital på 13,8% p.a.
  • Projektpris kr. 89,6 mio.

proaktiv udbytteoptimering

9,3% I ÅRLIGE UDBYTTER

Med hele 9,3% i gennemsnitlige årlige udbytter, placerer dette projekt sig i ejendomsinvesteringernes absolutte udbytte-superliga.

For mange investorer er afkastet sekundært. Det vigtigste er, hvor hurtigt du får din investering ingen. Derfor introducerer vi nu IMBRO UDBYTTE – investeringsproduktet specielt til dig, der ønsker at modtage udbytter løbende i stedet for kun at afdrage på gælden.

Projektets størrelse gør, at vi har vurderet det hensigtsmæssigt, at splitte det op i to selskabsformer og udbyder således både andele som A/S og P/S. På den måde får du en række klare fordele – både som privatinvestor og som selskabsinvestor.

 

HEL STRØGGADE I KOLDING

Projektet består af seks ejendomme i centrum af Kolding med 39 lejligheder og fem butikslejemål i gadeplan med lejegaranti. Alle lejligheder totalrenoveret inden for de seneste par år og er udført i kvalitetsmaterialer med henblik på minimal vedligeholdelse både ude og inde.

Samtlige lejemål i projektet er fuldt udlejet på markedsvilkår ved overtagelsen. Alle lejerne har derfor indbetalt deres forudbetalte leje og depositum ved idrifttagning. Lejlighedernes størrelse og beliggenhed henvender sig primært til unge par, børnefamilier og singler, der gerne vil bo i rolige omgivelser midt i det hele. Elevator gør, at lejlighederne også vil være attraktive for ældre, der ikke længere kan klare hus og have.

Gennemsnitslejen for lejlighederne er på kr. 1.008,- pr. m2, mens den for butikslejemålene er på kr. 864,- pr. m2, hvilket svarer til markedsprisen i Kolding.

Imbro Udbytte – Kolding A/S OG P/S henvender sig til semi-professionelle og professionelle investorer og scorer 5, som er en risikoklasse lidt over middel på den summariske risikoindikator, som det også fremgår af ‘Dokument med central information‘.

Spørgsmål? Kontakt os

Vil du tale med en jyde, så ring til Thomas. Ellers er Rasmus vores mand på Sjælland. Hvem du end vælger, så kan du være sikker på, at de ved alt, hvad der er værd at vide om projektet her.

Jyde eller...

Thomas Madsen
Investeringschef, VEST

Tlf. 53564415

sjællænder?

Rasmus Knude
Investeringschef, ØST

Tlf. 41275630

Se prospekt