IMBRO UDBYTTE – HORSENS MIDTBY K/S

Investeringsprojekt med højt udbytte
 • % fuldtegnet 100% 100%
Få tilsendt alt materiale vedrørende dette projekt.

FACTS OM INVESTERINGEN

 • 7,9% i årlige kontante udbytter
 • Kr. 870.000,- for 10% ejerskab
 • Min.investering: kr. 870.000,-
 • 9,9% forrentning af indskudt kapital p.a.
 • Ingen medregnet værdistigning
 • Finansiering uden banklån
 • Max. 10 andele
 • Fuldt udlejet og i drift
 • Projektpris kr. 26,2 mio.
 • Læs resten i prospektet

FÅ PROJEKTMATERIALE TILSENDT OG SE ALLE FORDELE

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
{"autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"300","arrows":"true","dots":"true","rtl":"false"}

7,9% I ÅRLIGE, KONTANTE UDBYTTER

PROAKTIV UDBYTTEOPTIMERING

Vores udbytte-projekter er populære pga. de høje kontante udbytter, der genereres. Med hele 7,9% i gennemsnitlige årlige udbytter, placerer dette projekt sig i ejendomsinvesteringernes absolutte udbytte-superliga.

For mange investorer er kapitalforrentningen sekundær. Det vigtigste er, hvor hurtigt du får din investering igen. Derfor er IMBRO UDBYTTE et investeringsprodukt specielt til dig, der ønsker at modtage udbytter løbende i stedet for kun at afdrage på gælden.

 

ANVEND DINE VSO-MIDLER

12 veldisponerede ét- og toplans citylejligheder midt i Horsens opført i gedigne materialer med alt i hårde hvidevarer og egen parkeringsplads.

Projektet består af 12 store lejligheder i centralt beliggende cityejendom fra 2010. Lejlighederne er på 100-141 m2. I alt 1.326 m2 bolig og 438 m2 opvarmet kælder.

Der er fire opgange i ejendommen med tre boliger i hver opgang. Hver opgang er aflåst og med dørtelefon. Fra opgangen er der desuden adgang til overdækket parkeringsplads og eget privat kælderrum. Boligerne i stueplan er indrettet med køkken i åben forbindelse med stor stue, badeværelse samt to værelser. Boligerne i to plan er indrettet med kontor/værelse, badeværelse og køkken/alrum i underetagen samt soveværelse og opholdsstue i overetagen. Alle sydvendte rum har udgang til altan. Hver bolig har en parkeringsplads i kælderen og herudover følger seks udlejede parkeringspladser.

Boligerne er ideelle for alle, der ønsker at bo centralt i Horsens med kort afstand til byens pulserende shopping og cafémiljø.

 

LAVE DRIFTSOMKOSTNINGER

Alt er udført i gedigne materialer, hvilket sikrer lave driftsomkostninger i hele investeringsperioden. Alt i hårde hvidevarer, opvaskemaskine, tørretumbler og vaskemaskine.

Gennemsnitslejen er på kr. 1.326,- pr. m², hvilket svarer til markedsprisen i området. I alt genereres der en årlig bruttolejeindtægt på 1,3 mio.

Imbro Udbytte – Horsens Midtby K/S henvender sig til semi-professionelle og professionelle investorer og scorer 5, som er en risikoklasse lidt over middel på den summariske risikoindikator, som det også fremgår af ‘Dokument med central information‘.

Spørgsmål? Kontakt os

Ring til Thomas – han ved alt, hvad der er værd at vide om projektet her. Faktisk så ved han ret meget om ejendomsinvestering i al almindelighed, så bare skyd løs

Thomas Madsen
Investeringschef

Tlf. 53564415

Thomas Thallaug
Investeringschef

Tlf. 53510148

DOWNLOAD