{"autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"300","arrows":"true","dots":"true","rtl":"false"}

IMBRO RETAIL – HORSENS K/S

Nyopført REMA 1000 ejendom med 15 års uopsigelig lejekontrakt. Anvend VSO-midler
  • % fuldtegnet 100% 100%
Få tilsendt alt materiale vedrørende dette projekt.
  • Årlig afkast af indskudt kapital på 21,4%
  • Uopsigelig lejekontrakt på 15 år med Rema 1000 Danmark
  • Indskud på kr. 900.000 for 10% ejerskab
  • Bedste beliggenhed i området
  • Anvend VSO-midler
  • Overtagelse ultimo februar 2019
  • 75% fastforrentet realkredit og 25% F5

STÆRK OG SIKKER EJENDOMSINVESTERING

Se regnskab, budgetter, afkastsberegning, beliggenhed, vedtæger og tegningsaftale i prospektet. Hent det øverst til højre på denne side.

Imbro A/S udbyder nu sit første erhvervsejendomsprojekt. Årsagen skal findes i de mange strenge krav vi stiller til vores projekter, som alle er opfyldt i dette projekt. En investering i en erhvervsejendom er anderledes end i en boligudlejningsejendom. En lang uopsigelig lejekontrakt giver nemlig sikkerhed for at man sikrer sig en lejeindtægt, og dermed kan afdrage en stor del af gælden. Derfor er det yderst vigtigt hvilken erhvervslejer der skriver under på lejekontrakten og hvor lang bindingsperioden er. Samtidig er den enkelte beliggenhed også af stor betydning, da lejekontrakten gerne skulle forlænges efter opført binding.

En 15-årig uopsigelig lejekontrakt med Rema 1000 lige i nåleøjet mellem Horsens og Stensballe er netop den rette case til en investering i en erhvervsejendom. Horisonten er langsigtet, derfor har vi også valgt at hjemtage finansieringsgodkendelse på 75% fastforrentet og kun 25% på F5. Dermed gør vi projektet yderst modstandsdygtig mod eventuelle kommende rentestigninger. På trods af et realkreditlån med fast rente på hele 75% af lånet, giver projektet et afkast på 21,4% om året. Lejen er fast og uopsigelig – man kender dermed sine indtægter i minimum 15 år fra begyndelsen.

Spørgsmål? Kontakt os

Vil du tale med en jyde, så ring til Thomas. Ellers er Rasmus vores mand på Sjælland. Hvem du end vælger, så kan du være sikker på, at de ved alt, hvad der er værd at vide om projektet her.

Jyde eller...

Thomas Madsen
Investeringschef, VEST

Tlf. 53564415

sjællænder?

Rasmus Knude
Investeringschef, ØST

Tlf. 41275630

Se prospekt