IMBRO VÆKST – HERNING Ø A/S

Fuldt udlejet og i drift
  • % fuldtegnet 100% 100%
Få tilsendt alt materiale vedrørende dette projekt.

FACTS OM INVESTERINGEN

  • Forrentning af indskudskapital på 16,43% uden værdistigninger
  • Løbende udbytter på 6,00% efter første driftsår
  • Fuldt udlejet og i drift
  • Kun realkreditlån med 50% F5 og 50% fastforrentet 1,1%
  • Anvisningsret til lejemålene
  • 10% ejerskab for kr. 1.400.000,-
  • Minimumsindskud på kr 750.000.
  • Ejendomspris kr. 49.300.000,-

FÅ PROJEKTMATERIALE TILSENDT OG SE ALLE FORDELE

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
{"autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"300","arrows":"true","dots":"true","rtl":"false"}

STÆRK OG SIKKER EJENDOMSINVESTERING

VELKOMMEN TIL VÆKSTJYLLAND

Projektet består af tre ejendomme med rækkehuse opført i 2019. Ejendommene indeholder i alt 26 lejligheder. Alt er udført i kvalitetsmaterialer med henblik på minimal vedligeholdelse både ude og inde.

Samtlige lejligheder i ejendommen er fuldt udlejet på markedsvilkår ved overtagelsen. Alle lejerne har derfor indbetalt deres forudbetalte leje og depositum ved idrifttagning. Lejlighedernes størrelse og beliggenhed henvender sig primært til unge par, børnefamilier og singler, der gerne vil bo i bynært villakvarter med privat terrasse og have.

Alle lejligheder er på 95 m2 med hhv. 3 og 4 værelser i ét- og toplansrækkehuse. Gennemsnitslejen er kr. 1.074,- pr. m2, hvilket svarer til markedsprisen i Herning. Ejendommene har et gennemsnitligt nettoafkast på 4,9%. Lejlighederne er udmatrikuleret enkeltvise og kan derfra frasælges separat.

Andre har også set lyset i provinsen

Imbro A/S er ikke de eneste der har set lyset i provinsen. Niam AB, en stor svensk ejedomskoncern, har lige købe for en halv mia. i Jylland med et afkastkrav på 5%. De udtaler: “Vi ser større risiko i København”.

Så vil du forøge dit afkast på ejendomsinvesteringer uden at forøge din risiko, er investering i nyopførte boligudlejningsejendomme i vækstbyer i Jylland en fremragende mulighed.

Imbro Vækst – Herning Ø A/S henvender sig til semi-professionelle og professionelle investorer og scorer 4 (middel) på den summariske risikoindikator, som det også fremgår af ‘Dokument med central information‘.

Spørgsmål? Kontakt os

Ring til Thomas – han ved alt, hvad der er værd at vide om projektet her. Faktisk så ved han ret meget om ejendomsinvestering i al almindelighed, så bare skyd løs

Thomas Madsen
Investeringschef

Tlf. 53564415

DOWNLOAD