IMBRO UDBYTTE – RØNDE A/S

Investeringsprojekt med højt udbytte
  • % fuldtegnet 100% 100%
Få tilsendt alt materiale vedrørende dette projekt.

FACTS OM INVESTERINGEN

  • 11,1% i årlige kontante udbytter
  • Kr. 790.000,- for 10% ejerskab
  • 14,3% forrentning af indskudt kapital p.a.
  • Ingen medregnet værdistigning
  • Finansiering uden banklån
  • Fuldt udlejet og i drift
  • Projektpris kr. 35,1 mio.
  • Læs resten i prospektet

FÅ PROJEKTMATERIALE TILSENDT OG SE ALLE FORDELE

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
{"autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"300","arrows":"true","dots":"true","rtl":"false"}

HELE 11,1% I ÅRLIGE, KONTANTE UDBYTTER

PROAKTIV UDBYTTEOPTIMERING

Vores udbytte-projekter er populære pga. de høje kontante udbytter, der genereres. Med hele 11,1% i gennemsnitlige årlige udbytter, placerer dette projekt sig i ejendomsinvesteringernes absolutte udbytte-superliga.

For mange investorer er kapitalforrentningen sekundær. Det vigtigste er, hvor hurtigt du får din investering igen. Derfor er IMBRO UDBYTTE et investeringsprodukt specielt til dig, der ønsker at modtage udbytter løbende i stedet for kun at afdrage på gælden.

 

1,9 MIO. I ÅRLIG BRUTTOLEJEINDTÆGT

17 nye rækkehuse opført i spændende materialer med vedligeholdelsesfri skærmtegl inkl. skur, have, terrasse og egen parkeringsplads til to biler.

De 17 rækkehuse er nyopførte i 2020 og er alle på 103 m² med 4 værelser. I alt 1.755 m² bolig fordelt på 6.109 m² grundareal.

Boligerne er overordnet indrettes ens, og alle er med anvendeligt skur i forhaven, og parkeringsmulighed for to biler. Indgang til entré, som er med direkte adgang til to af husets værelser. Boligerne er opført med gulvvarme i alle rum, ligesom boligerne er opført med ventilationsanlæg for et bedre indeklima. Herudover finder man velindrettet bryggers med teknikskabe, vaskesølje og gode opbevaringsmuligheder. Lækkert, rummeligt badeværelse med god bruseniche og inventar fra Invita. Alrummet byder på ovenlysvindue, og godt vinkelkøkken med god mulighed for at indrette både opholds- og spiseafdeling. Der er anlagt terrasse ud fra alrummet. Soveværelset er placeret med adgang fra stuen, og er indrettet med god plads til både dobbeltseng og masser af skabsplads.

Boligerne er ideelle for den aktive senior, som ønsker at bo tæt på naturen, med byen inden for overkommelig rækkevidde.

 

LAVE DRIFTSOMKOSTNINGER

Alt er udført i gedigne materialer, hvilket sikrer lave driftsomkostninger i hele investeringsperioden. Alt i hårde hvidevarer, opvaskemaskine, tørretumbler, vaskemaskine og gulvvarme.

Gennemsnitslejen er på kr. 1.073,- pr. m², hvilket svarer til markedsprisen i området. I alt genereres der en årlig bruttolejeindtægt på 1,9 mio.

Imbro Udbytte – Christiansbjerg Aarhus II A/S henvender sig til semi-professionelle og professionelle investorer og scorer 5, som er en risikoklasse lidt over middel på den summariske risikoindikator, som det også fremgår af ‘Dokument med central information‘.

Spørgsmål? Kontakt os

Ring til Thomas – han ved alt, hvad der er værd at vide om projektet her. Faktisk så ved han ret meget om ejendomsinvestering i al almindelighed, så bare skyd løs

Thomas Madsen
Investeringschef

Tlf. 53564415

Thomas Thallaug
Investeringschef

Tlf. 53510148

DOWNLOAD