IMBRO UDBYTTE – KORNPARKEN RANDERS 3 A/S

Investeringsprojekt med højt udbytte
 • % fuldtegnet 100% 100%
Få tilsendt alt materiale vedrørende dette projekt.

FACTS OM INVESTERINGEN

 • Årlige kontante udbytter på 9,5%
 • Min.investering: kr. 780.000
 • Kr. 780.000 for 12,5% ejerskab
 • Fuldt udlejet og i drift ved overtagelse
 • Forrentning af indskudt kapital på 11,7% p.a.
 • Ingen medregnet værdistigning
 • Finansiering uden banklån
 • Projektpris kr. 24,5 mio.
 • Læs resten i prospektet

FÅ PROJEKTMATERIALE TILSENDT OG SE ALLE FORDELE

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
{"autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"300","arrows":"true","dots":"true","rtl":"false"}

proaktiv udbytteoptimering

HELE 9,5% I ÅRLIGE, KONTANTE UDBYTTER

Vores udbytte-projekter er populære pga. de høje kontante udbytter, der genereres. Med hele 9,5% i gennemsnitlige årlige udbytter, placerer dette projekt sig i ejendomsinvesteringernes absolutte udbytte-superliga.

For mange investorer er kapitalforrentningen sekundær. Det vigtigste er, hvor hurtigt du får din investering igen. Derfor er IMBRO UDBYTTE et investeringsprodukt specielt til dig, der ønsker at modtage udbytter løbende i stedet for kun at afdrage på gælden.

 

ARKITEKTTEGNET OG SVANEMÆRKET

Lejlighederne i projektet her fordeler sig over tre forskellige typer med tre til fem værelser. Boligerne er på 82-113 m², og kvadratmeterne er godt udnyttet. I alt 1.128 m² lejebærende boligareal.

Gedigne materialer, bl.a. Svanekøkken, sikrer lave driftsomkostninger i hele investeringsperioden, og hele ejendommen bliver svanemærket, så lejerne får garanti for lavt energiforbrug, et sundt indeklima og et minimum af skadelig kemi. Troldtektlofter med sine lyddæmpende egenskaber, sikrer behagelig akustik i lejlighederne.

Målgruppen kan være både singlen med et eller to børn, den unge familie, der skal stifte hjem for første gang eller den aktive senior, som ønsker byens mange tilbud tæt på samtidig med, at naturen er inden for rækkevidde.

 

LAVE DRIFTSOMKOSTNINGER

Alt i hårde hvidevarer, opvaskemaskine, tørretumbler, vaskemaskine og gulvvarme.

Gennemsnitslejen er på kr. 1.141,- pr. m², hvilket svarer til markedsprisen i området. I alt genereres der en årlig bruttolejeindtægt på kr. 1,3 mio.

Imbro Udbytte – Kornparken Randers 3 A/S henvender sig til semi-professionelle og professionelle investorer og scorer 4, som er en middel risikoklasse på den summariske risikoindikator, som det også fremgår af ‘Dokument med central information‘.

Spørgsmål? Kontakt os

Ring til Thomas – han ved alt, hvad der er værd at vide om projektet her. Faktisk så ved han ret meget om ejendomsinvestering i al almindelighed, så bare skyd løs

Thomas Madsen
Investeringschef

Tlf. 53564415

Thomas Thallaug
Investeringschef

Tlf. 53510148

DOWNLOAD