{"autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"300","arrows":"true","dots":"true","rtl":"false"}

IMBRO RETAIL – IKAST K/S

Nyopført retailejendom med 15 års uopsigelig lejekontrakt med REMA 1000
  • % fuldtegnet 100% 100%
Få tilsendt alt materiale vedrørende dette projekt.
  • Årlig forrentning af indskudt kapital på 19,9%
  • Uopsigelig lejekontrakt på 15 år med REMA 1000 Danmark A/S
  • Kr. 850.000,- for 10% ejerskab
  • Årlige kontante udbytter på 2,0%
  • Anvend VSO-midler
  • Max. 10 andele
  • 75% fastforrentet realkredit og 25% F5
  • Projektpris kr. 28 mio.

Langsigtet investering

VELKOMMEN TIL VÆKSTJYLLAND

Nyopført retailejendom med REMA 1000 som lejer. Perfekt placering i Ikast. Ideel beliggenhed for hjem-fra-arbejde trafikken fra både Brande og Herning og gør således investeringen yderst attraktiv – også om 15 år når den uopsigelige lejekontrakt skal genforhandles.

Horisonten er langsigtet, derfor har vi også valgt at hjemtage finansieringsgodkendelse på 75% fastforrentet og kun 25% på F5. Dermed gør vi projektet yderst modstandsdygtigt mod eventuelle kommende rentestigninger. På trods af et realkreditlån med fast rente på 75% af lånet, giver projektet en forrentning på 19,9% om året. Lejen er fast og uopsigelig for REMA 1000 – du kender dermed dine indtægter i minimum 15 år fra begyndelsen.

INVESTERING MED GARANTI
Efter megen turbulens på rentemarkedet med voldsomme stigninger, er renterne igen faldet, og det ser ud til, at de nu har fundet et stabilt leje. Dog kan der stadig forekomme en vis usikkerhed blandt investorer. Derfor giver vi samtidig vores investorer mulighed for, at trække sig fra sin tegning, hvis renterne igen skulle stige voldsomt inden vi får kurssikret investeringen. Derved er du som investor hos Imbro A/S altid sikret, at tallene i vores udbudte projekter holder.

Imbro Retail – Ikast K/S henvender sig til semi-professionelle og professionelle investorer og scorer 6 (høj) på den summariske risikoindikator, som det også fremgår af ‘Dokument med central information‘.

Spørgsmål? Kontakt os

Vil du tale med en jyde, så ring til Thomas. Ellers er Rasmus vores mand på Sjælland. Hvem du end vælger, så kan du være sikker på, at de ved alt, hvad der er værd at vide om projektet her.

Jyde eller...

Thomas Madsen
Investeringschef, VEST

Tlf. 53564415

sjællænder?

Rasmus Knude
Investeringschef, ØST

Tlf. 41275630

Se prospekt