IMBRO ZERO2 – ENERGY HUB 2024

Bliv din egen energihandler
  • % fuldtegnet 100% 100%
Få tilsendt alt materiale vedrørende dette projekt.

FACTS OM INVESTERINGEN

  • Afkast på 19,3% p.a.
  • Min.investering: kr. 763.684
  • Udfyld formularen herunder og få tilsendt alle oplysninger.

FÅ PROJEKTMATERIALE TILSENDT OG SE ALLE FORDELE

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
{"autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"300","arrows":"true","dots":"true","rtl":"false"}

INVESTERING MED 20,5% I UDBYTTE

BLIV DIN EGEN ENERGIHANDLER

Med et gennemsnitligt, årligt udbytte på hele 20,5% placerer projektet sig i den absolutte elite af aktivklasser på investeringsmarkedet.

Med en investering i Imbro Zero2 – Energy Hub bliver du medejer af en batteripark i budzone DK2 (Sjælland) med en kapacitet på 5 MW/9 MWh. Du tapper således ind i et kæmpe uudnyttet marked for energilagring.

 

TO SELSKABSFORMER

Projektets størrelse gør, at vi har vurderet det hensigtsmæssigt, at splitte det op i to selskabsformer og udbyder således både kapitalandele som A/S og P/S. På den måde får du en række klare fordele – både som privatinvestor og som selskabsinvestor.

Som selskabsinvestor med 10% ejerandel af A/S’et modtager du de kontante udbytter skattefrit. P/S’et er etableret for investorer, der har mulighed for at anvende VSO-midler.

 

MARKEDSLEDENDE TEKNOLOGI

Udvikleren, vi køber projektet af, er en af verdens største kompetencer på området. De har etableret vedvarende energiprojekter, herunder batteriparker, i hele verden.

Alt hardware, dvs. battericeller, convertere, invertere, transformere, switchgear osv. leveres af førende tier 1 producenter. Anlægget er under opførelse og er berammet til at stå færdigt pr. primo 2025.

 

KØB BILLIGT, SÆLG DYRT

En batteripark genererer indtægter ved at understøtte to markeder: Spotmarkedet, hvor der arbitragehandles energi på den nordiske elbørs, og systemydelsesmarkedet, hvor vi leverer balancering til Energinet, som er den danske TSO (transmission system operator) og er ansvarlig for, at vi i Danmark har et funktionelt elnet. Fælles for begge markeder er, at vores mulighed for at lagre strøm giver os en unik markedsposition fordi vi kan lade batterierne op når strømmen er billig/gratis, og sælge den igen når forbruget peaker og strømprisen er høj. Det er godt, gammeldags købmandskab.

Imbro Zero2 – Energy Hub A/S og Imbro – Zero2 Legal Hub P/S henvender sig til semi-professionelle og professionelle investorer og scorer 6, som er en høj risikoklasse på den summariske risikoindikator (7 er den højeste risikoklasse), som det også fremgår af ‘Dokument med central information‘.

Spørgsmål? Kontakt os

Ring til Thomas – han ved alt, hvad der er værd at vide om projektet her. Faktisk så ved han ret meget om ejendomsinvestering i al almindelighed, så bare skyd løs

Thomas Madsen
Investeringschef

Tlf. 53564415

KONTAKT

Imbro A/S
Store Torv 7, 1.
8000 Aarhus C
Tlf. 53 53 65 82
E-mail lt@imbro.dk
CVR: 38395793

HOLD DIG OPDATERET

Få automatisk besked når vi udbyder nye projekter.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
DOWNLOAD