IMBRO UDBYTTE – SLAGELSE BYHUSE A/S

Investeringsprojekt med højt udbytte
  • % fuldtegnet 45% 45%

Få tilsendt alt materiale vedrørende dette projekt.

FACTS OM INVESTERINGEN

  • Forrentning af indskudt kapital på 11,0% p.a.
  • Min.investering: kr. 752.000
  • Læs resten i projektbeskrivelsen

FÅ PROJEKTMATERIALE TILSENDT OG SE ALLE FORDELE

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

{"autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"300","arrows":"true","dots":"true","rtl":"false"}

FORRENTNING AF INDSKUDT KAPITAL PÅ 162%

EN POPULÆR INVESTERING

Vores udbytte-projekter er populære pga. de høje kontante udbytter, der genereres. Med 6,3% i gennemsnitlige årlige udbytter, placerer dette projekt sig i tidens absolutte udbytte-superliga.

For mange investorer er kapitalforrentningen sekundær. Det vigtigste er, hvor hurtigt du får din investering igen. Derfor er IMBRO UDBYTTE et investeringsprodukt specielt til dig, der ønsker at modtage udbytter løbende i stedet for kun at afdrage på gælden.

Som selskabsinvestor med 10% ejerandel af selskabet modtager du de kontante udbytter skattefrit. Det vil sige, at du i budgetperioden netto vil få udbetalt kr. 1.520.188 efter selskabsskat og efter fradrag af indskudskapitalen. Eller med andre ord: en formueforøgelse af dit indskud på 162%. Hvis vi antager, at ejendomsværdien stiger i takt med inflationen, svarende til 2% om året, vil du efter salg af ejendommen i stedet få udbetalt kr. 2.050.603 efter selskabsskat, eller hvad der svarer til hele 218%.

 

FULDT UDLEJET OG I DRIFT VED OVERTAGELSE

Rækkehusene er på 123 og 126 m² og fordeler sig over to plan: Stueplan på ca. 65 m² og 1. sal på ca. 61 m², hvor kvadratmeterne er godt udnyttet. I alt 1.002 m² lejebærende boligareal.

Målgruppen kan være både singlen med et eller to børn, den unge familie, der skal stifte hjem for første gang eller den aktive senior, som ønsker at bo tæt på naturen, med byen inden for overkommelig rækkevidde.

 

LAVE DRIFTSOMKOSTNINGER

Ejendommene er opført i kvalitetsmaterialer og i indretningen er der primært fokuseret på at udvikle et projekt, der er attraktivt for både børnefamilien, såvel som par og seniorer. Der er endvidere lagt vægt på vedligeholdsfrie materialer for at optimere på den fremtidige drift. Alt er udført i gedigne materialer, hvilket sikrer lave driftsomkostninger i hele investeringsperioden. Alt i Siemens hårde hvidevarer, opvaskemaskine, tørretumbler og vaskemaskine. Gulvvarme og Troltexloft for god akustik.

Gennemsnitslejen er på kr. 1.337,- pr. m², hvilket svarer til markedsprisen i området. I alt genereres der en årlig bruttolejeindtægt på kr. 1,3 mio.

Imbro Udbytte – Slagelse Byhuse A/S henvender sig til semi-professionelle og professionelle investorer og scorer 4, som er en middel risikoklasse på den summariske risikoindikator, som det også fremgår af ‘Dokument med central information‘.

Spørgsmål? Kontakt os

Ring til Thomas – han ved alt, hvad der er værd at vide om projektet her. Faktisk så ved han ret meget om ejendomsinvestering i al almindelighed, så bare skyd løs

Thomas Madsen
Investeringschef

Tlf. 53564415

DOWNLOAD