IMBRO UDBYTTE – FALBEPARKEN RANDERS A/S

Investeringsprojekt med højt udbytte
 • % fuldtegnet 25% 25%
Få tilsendt alt materiale vedrørende dette projekt.

FACTS OM INVESTERINGEN

 • 8,1% i årlige kontante udbytter
 • Kr. 1.830.000,- for 10% ejerskab
 • Min.investering: kr. 915.000,-
 • 10,1% forrentning af indskudt kapital p.a.
 • Ingen medregnet værdistigning
 • Finansiering uden banklån
 • Fuldt udlejet og i drift
 • Projektpris kr. 52 mio.
 • Læs resten i prospektet

FÅ PROSPEKT TILSENDT OG SE ALLE FORDELE

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
{"autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"300","arrows":"true","dots":"true","rtl":"false"}

8,1% I ÅRLIGE, KONTANTE UDBYTTER

PROAKTIV UDBYTTEOPTIMERING

Vores udbytte-projekter er populære pga. de høje kontante udbytter, der genereres. Med hele 8,1% i gennemsnitlige årlige udbytter, placerer dette projekt sig i ejendomsinvesteringernes absolutte udbytte-superliga.

For mange investorer er kapitalforrentningen sekundær. Det vigtigste er, hvor hurtigt du får din investering igen. Derfor er IMBRO UDBYTTE et investeringsprodukt specielt til dig, der ønsker at modtage udbytter løbende i stedet for kun at afdrage på gælden.

 

2,7 MIO. I ÅRLIG BRUTTOLEJEINDTÆGT

22 nye rækkehuse opført i sjældent set topkvalitetsmaterialer med mange lækre detaljer inkl. have, terrasse og carport m. skur.

De 22 rækkehuse er nyopførte i 2020 og er på 103-109 m² med 4 værelser. I alt 2.290 m² bolig fordelt på 3.575 m² grundareal.

Sælgers filosofi er, at lejeboliger skal være i ejerkvalitet, så der er i dén grad kælet for detaljen i projektet her. Alt er udført i kvalitetsmaterialer, hvilket sikrer lave driftsomkostninger i hele investeringsperioden. Eksempelvis så er hække anlagt med rhododendron i fuld højde og gulvene er i erhvervskvalitet parketlaminat, der praktisk talt er umulige at slide op.

Boligerne er overordnet indrettes ens, alle med skur i forhaven og carport. Indgang til bryggers, som er med direkte adgang til badeværelse med væghængt toilet, Kuma bordplade, Lava vask og Siemens vaskesøjle.
Gulvvarme i alle rum og Genvex ventilationsanlæg sikrer et bedre indeklima. Bryggers med teknikskabe og gode opbevaringsmuligheder. Lækkert, rummeligt badeværelse med god bruseniche og kvalitetsinventar. Alrummet byder på HTH køkken med Siemens hårde hvidevarer, Thermex Airgrip emhætte og grebsfri Lux-skuffer med softluk. God mulighed for at indrette både opholds- og spiseafdeling. Der er anlagt have ud fra alrummet. Stort soveværelse på førstesalen er indrettet med god plads til både dobbeltseng og masser af skabsplads. Herudover fordelingsgang og to veldisponerede rum.

Målgruppen kan være både singlen med et eller to børn, den unge familie, der skal stifte hjem for første gang eller den aktive senior, som ønsker byens mange tilbud tæt på samtidig med, at naturen er inden for rækkevidde.

 

LAVE DRIFTSOMKOSTNINGER

Alt er udført i ejerkvalitet, hvilket sikrer lave driftsomkostninger i hele investeringsperioden. Alt i hårde hvidevarer, opvaskemaskine, tørretumbler, vaskemaskine og gulvvarme.

Gennemsnitslejen er på kr. 1.159,- pr. m², hvilket svarer til markedsprisen i området. I alt genereres der en årlig bruttolejeindtægt på 2,7 mio.

Imbro Udbytte – Falbeparken Randers A/S henvender sig til semi-professionelle og professionelle investorer og scorer 4, som er en middel risikoklasse på den summariske risikoindikator, som det også fremgår af ‘Dokument med central information‘.

Spørgsmål? Kontakt os

Ring til Thomas – han ved alt, hvad der er værd at vide om projektet her. Faktisk så ved han ret meget om ejendomsinvestering i al almindelighed, så bare skyd løs

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Thomas Madsen
Investeringschef

Tlf. 53564415

KONTAKT

Lille Torv 6
8000 Aarhus C
Tlf. 53 53 65 82
E-mail lt@imbro.dk
CVR: 38395793

HOLD DIG OPDATERET

Få automatisk besked når vi udbyder nye projekter.

Se prospekt