IMBRO UDBYTTE – CHRISTIANSBJERG AARHUS A/S

Investeringsprojekt med højt udbytte
 • % fuldtegnet 100% 100%
Få tilsendt alt materiale vedrørende dette projekt.

FACTS OM INVESTERINGEN

 • 8% i årlige kontante udbytter
 • Kr. 1.950.000,- for 10% ejerskab
 • Ingen medregnet værdistigning
 • Forventet finansiering uden banklån
 • Ingen hæftelse
 • Fuldt udlejet og i drift
 • 9,9% forrentning af indskudt kapital p.a.
 • Projektpris kr. 62,7 mio.

FÅ PROSPEKT TILSENDT OG SE ALLE FORDELE

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
{"autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"300","arrows":"true","dots":"true","rtl":"false"}

8% I ÅRLIGE, KONTANTE UDBYTTER

PROAKTIV UDBYTTEOPTIMERING

Vores udbytte-projekter er populære pga. de høje kontante udbytter, der genereres. Med hele 8% i gennemsnitlige årlige udbytter, placerer dette projekt sig i ejendomsinvesteringernes absolutte udbytte-superliga.

For mange investorer er kapitalforrentningen sekundær. Det vigtigste er, hvor hurtigt du får din investering igen. Derfor er IMBRO UDBYTTE et investeringsprodukt specielt til dig, der ønsker at modtage udbytter løbende i stedet for kun at afdrage på gælden.

 

2,9 MIO. I ÅRLIG BRUTTOLEJEINDTÆGT

Nyt byggeri ved Stjernepladsen få hundrede meter fra Aarhus Universitet får både studieboliger, lejligheder og byhuse.

Det samlede projekt er opdelt i to etaper og to selskaber med en samlet sum på kr. 122,8 mio.:
IMBRO UDBYTTE – CHRISTIANSBJERG AARHUS A/S og
IMBRO UDBYTTE – CHRISTIANSBJERG AARHUS II A/S.

Der er tale om et udviklingsprojekt tegnet af arkitekthuset Gudnitz | Krabbe | Vang med 56 beboelsesenheder, der står færdigopført medio august 2021. opført i gedigne materialer med alt i hårde hvidevarer, gulvvarme, tagterrasse og egen parkeringsplads.

Første etape af projektet består af i alt 1.599 m² boligareal fordelt på 27 moderne citylejligheder midt i Aarhus. 20 små enheder som har et areal imellem 38 – 54 m² – perfekte som studieboliger. Lejlighederne spænder fra både delelejligheder og parlejligheder til små single-lejligheder. Herudover er der tre enheder på fra 86 – 94 m² der indrettes som delelejlighed med tre/fire separate værelser. Der opføres ligeledes fire byhuse på 96 – 103 m², som kan lejes af en familie eller deles af tre/fire studerende. Hertil kommer parkeringskælder med 16 parkeringspladser. Fra lejlighederne og byhusene er der adgang til altan, tagterrasse eller flot grønt gårdrum.

 

LAVE DRIFTSOMKOSTNINGER

Alt er udført i gedigne materialer, hvilket sikrer lave driftsomkostninger i hele investeringsperioden. Alt i hårde hvidevarer, opvaskemaskine, tørretumbler, vaskemaskine og gulvvarme.

Gennemsnitslejen er på kr. 1.712,- pr. m², hvilket svarer til markedsprisen i området. I alt genereres der en årlig bruttolejeindtægt på 2,9 mio.

Imbro Udbytte – Christiansbjerg Aarhus A/S henvender sig til semi-professionelle og professionelle investorer og scorer 4, som er en middel risikoklasse på den summariske risikoindikator, som det også fremgår af ‘Dokument med central information‘.

Spørgsmål? Kontakt os

Ring til Thomas – han ved alt, hvad der er værd at vide om projektet her. Faktisk så ved han ret meget om ejendomsinvestering i al almindelighed, så bare skyd løs

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Thomas Madsen
Investeringschef

Tlf. 53564415

KONTAKT

Lille Torv 6
8000 Aarhus C
Tlf. 53 53 65 82
E-mail lt@imbro.dk
CVR: 38395793

HOLD DIG OPDATERET

Få automatisk besked når vi udbyder nye projekter.

Se prospekt