Imbro - Langfredparken P/S

Afkast 12,7 % på nyopførte rækkehuse. Minimumsinvestering kr. 375.000

Du kan enten investere for private midler eller gennem din virksomhedsskatteordning (VSO). Projektet består af 11 nyopførte rækkehuse i Sabro lige udenfor Aarhus. Årligt afkast på 12,7 % og årlige kontante udbytter på 7,2 % efter det 3. år.

Investeringen har følgende karakteristika

  • 11 nyopførte rækkehuse klar til indflytning juli 2018
  • Projektsum kr. 30,25 mio.
  • Minimumsindskud på kr. 375.000 svarende til 5 % af projektet
  • Årlige kontante udbytter på 7,2% fra det tredje år
  • Gennemsnitlig årlig afkast uden værdistigninger på 12,7%
  • Fuld udlejningsgaranti ved opstart af projektet
  • Exitstrategi ved salg mellem 5 og 10 år
Et partnerselskab er en kombination af et aktieselskab og et kommanditselskab. Man opnår fordelen ved et aktieselskab kombineret med skattefordelene fra et kommanditselskab. Man vil kunne deltage i projektet med midler fra VSO (virksomhedsskatteordningen). Projektet er meget velegnet til at forsætte en virksomhedsskatteordning, hvis man ophører eller sælger virksomhed.

Den lave rente gør det meget attraktiv at investere i velbeliggende boligejendomme placeret i eller omkring de 4 største byer i Danmark. Aarhus vokser med 4000 til 5000 indbyggere om året og denne udvikling vil fortsætte mener eksperterne, og der er stor efterspørgsel efter boliger i en høj kvalitet.

Vi har valgt rækkehuse som investeringsobjekt, da de er nemme at udleje eller sælge, og vi forventer en fortsat stor efterspørgsel og stigende priser.

 

Beskrivelse af projektet:

Rækkehusene er beliggende i Sabro tæt ved Aarhus. Sabro er en af de forstadsbyer der vækster meget. Der er kun 15 minutter kørsel ind til Aarhus C. På 5 minutter er man på E45, og dermed har man indenfor 40 minutters kørsel adgang til over 500.000 arbejdspladser. Det gør beliggenheden ideel for den nye familie, der har boet inde i Aarhus, er færdiguddannet, fået børn og måske arbejde i Randers eller Horsens. De kan stadigvæk bruge de mange tilbud i Aarhus C.

Rækkehusene er opført i \"ejerkvalitet\" og efter 2020 energinorm med bl.a. solceller på taget. Der er lavet store terrasser, carport og små haver. De er alle på 124 kvm.
Lars Thomsen
Direktør

Har du spørgsmål?

Hvis du er interesseret i et møde eller ønsker yderligere information, så kontakt os endeligt.

E-mail lt@imbro.dk
Telefon 53 53 65 82

Bestil prospektet

id:02